-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amberlife‘as: Valentino dieną švenčiu kasdien

Dainininkas Edgaras Lubys, daugeliui geriau pažįstamas kaip Amberlife‘as, artėjant Valentino dienai priminė, kad tai – puiki proga prisiminti ne tik antrąsias puses, bet ir šiaip artimus žmones.
Atlikėjas E.Lubys ištikimiausiems savo muzikos gerbėjams dovanojo jaukų koncertą ir pristatė naujausius kūrinius.
Atlikėjas Edgaras Lubys - Amberlife'as / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Aš Valentino dieną švenčiu kasdien. Gal kitaip suvokiu meilę... juk kasdien ją jaučiame. Vasario 14-oji, mano nuomone, tėra formalumas. Žinoma, padovanoju gėlių, prisimenu savo artimiausius žmones. Tai nėra tik mano antros pusės diena, nepamirštu ir sesers, mamos“, – pasakojo atlikėjas. Jis juokavo, kad nors ir pasveikina mylimus žmones, šventės atributais nesipuošia. „Tačiau neapsilipinu širdelėm ir nevaikštau taip gatvėmis“, – juokdamasis sakė vaikinas.

Edgaras pridūrė, kad jam svetimas dabartinis meilės suvokimas. „Neretai dabar žmonės kalba apie meilę kaip apie labai nešventą dalyką. Aš turbūt esu senamadiško požiūrio. Manau, kad meilė neturi būti vieša, meilė yra tik mano. Stengiuosi ją saugoti ir tausoti. Svarbiausia nuoširdžiai mylėti“, – atvirai kalbėjo jis.

Klausimą apie pirmąją meilę dainininkas sutiko džiugiai. „Žinoma, atsimenu, tai buvo darželyje. Tokia keista ta meilė buvo... Tiesiog norėdavau visada sėdėti šalia tos mergaitės, netgi būdavo prieš pietus susistumdydavome su kitais berniukais, kas prie jos sėdės. Juokinga istorija. Atsimenu net jos vardą, va, kas keisčiausia! Vardas labai klaipėdietiškas – Jūratė“, – šypsodamasis sakė vaikinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius