-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valentino diena Klaipėdoje – su riterių kautynėmis ir viduramžių šokiais

Šv. Valentino dieną klaipėdiečių laukia kvapą gniaužiančios riterių kautynės, viduramžiški šokiai, Romeo ir Džuljetos meilės istorija, sutuoktuvės ir kitos linksmybės.
Viljamas Šekspyras
Viljamas Šekspyras / Organizatorių nuotr.

Į linksmą ir nuotaikingą renginį „Po Naujųjų. Rusiškai“ sausio pabaigoje miestiečius sukvietęs Friedricho pasažas drauge su Renginių centru šį kartą nukels į Viljamo Šekspyro laikus.

Jau vasario 13 dieną 13 val., 15 val. ir 17 val. meilės sonetus gyvai skaitys aktorius ir režisierius Sigutis Jačėnas. Vasario 14-ąją, šv. Valentino dieną, miestiečiai turės progą susitikti su Romeo ir Džuljeta, išvysti kraują stingdančias riterių kovas su tikrais smūgiais. Dėl širdies damos meilės kovos profesionaliausiai besikaunančios Lietuvoje organizacijos „Viduramžių pasiuntiniai“ riteriai. Susirinkusieji galės pasigrožėti ne tik riterių kovomis, bet ir šokamais viduramžiškais šokiais.

Visus įsimylėjėlius ir norinčius prisiekti amžiną meilę sutuoks šv. Valentinas. Veiksmas vyks Friedricho pasažo kiemelyje 13 val., 15 val. ir 17 valandomis. Čia taip pat bus kepamas kalakutas, visi norintys galės šildytis arbata ar karštu vynu. Šv. Valentino dienai ruošiamas ir specialus įsimylėjėlių valgiaraštis. Programa kartosis, tad tie, kas nesuspės visko pamatyti 13 val., turės galimybę sudalyvauti kitu laiku. Vakare, iš kiemo veiksmas persikels į Friedricho pasažo smuklę, kur 21 val. vyks džentelmeno Egidijaus Sipavičiaus koncertas.

Renginiai lauke – nemokami, o vakarinės programos kaina – 20 litų. Visi, kurie ateis į renginį pasipuošę Viljamo Šekspyro laikmečio dvasią atspindinčiais rūbais – gaus vienkartinę 20 proc. nuolaidą maistui bet kurioje Friedricho pasaže esančioje kavinėje ar restorane.

O vasario 16-ąją 15 val. iš Friedricho pasažo kiemo bus lauk genama žiema, kepami blynai, deginama Morė. Miestiečiai atėję su kaukėmis bus vaišinami blynais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius