-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kūrybiški pasimatymai (II dalis)

Prieš akis dar keli laisvadieniai, tad kodėl gi nepakvietus jos ar jo į pasimatymą? Užsienio portalas Squidoo.com pateikia dar penkias originalias idėjas kūrybiškam pasimatymui.
Apledėjusi nuolauža.
Pajūris pasimatymams tinka ir žiemą / J.Andriejauskaitės nuotr.

Pirmas penkias galite rasti čia.

1. Kartu išsimaudykite duše arba vonioje, pilnoje putų. Tada įsijunkite meilės muzikos, atsineškite ko nors skanaus ir įsitaisykite priešais liepsnojantį židinį. Užriškite savo Valentinui akis. Tegu tavo mylimasis išbando skanėstus jų nematydamas ir pabando juos atskirti.

 2. Užrišk savo mylimajai akis prieš vesdamasis ją į pasimatymo vietą. Pasistenk ją nusivežti ten, kur ji nesitiki, tarkime, prie padengto stalo ant namo stogo arba į senovinį laivą.

3. Per Valentino dieną atkurk pirmąjį jūsų susitikimą arba pasimatymą. Vilkėkite tuos pačius drabužius, važiuokite tuo pačiu transportu, vakarieniaukite tame pačiame restorane, valgykite tą patį maistą. Padovanok savo mylimam žmogui nuotraukų, jei turi išsaugojęs bilietų į kiną ar koncertą, džiovintų gėlių iš jūsų praeities, viską, kas primena jūsų santykius.

4. Meilės dieną nuvykite prie jūros, leidžiantis saulei. Nusiųsk savo mylimajam kvietimą romantiškai palydėti saulę. Pasakyk jam, kad apsirengtų šiltai ir nusivežk prie ežero ar jūros ir surenk nedidelį
pikniką.

5. Nuveikite tai, ko dar niekada nedarėte. Pagalvok, gal yra kažkas, ko tavo antroji pusė seniai nori, tačiau iki šiol nerado tam laiko.
 

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius