Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valentino dienos burtai. Rožių kalba

Meilės dieną dažnai mylimiems žmonėms dovanojamos gėlės. Tačiau ar susimąstote, kad dovanodami gėles, siunčiate nebylią žinutę kitam asmeniui. Beje, ji gali ne visuomet sutapti su jūsų tikraisiais jausmais. Portalas Proflowers.com atskleidžia, ką slepia rožių spalvos.
Rožės
Rožės / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Raudonos rožės reiškia meilę ir romantiką. Raudona rožė ilgą laiką buvo grožio ir tobulumo simbolis. Puokštė raudonų rožių – puikus būdas išreikšti gilius jausmus ypatingam žmogui.

Beje, meilę simbolizuoja ne tik raudonos rožės, bet ir astros, raudonos chrizantemos ir tulpės, apie didžią meilę kalba orchidėja, ištikimą meilę simbolizuoja ramunė.

Rožinės spalvos rožės. Gracijos ir elegancijos simbolis. Rožinės spalvos rožė išreiškia didžiulį susižavėjimą. Šios spalvos gėlės taip pat gali perteikti džiaugsmingą nuotaiką. Rožinės spalvos gėlių puokštė dažnai kalba apie švelnesnius jausmus nei raudonos rožės. Taip pat šios spalvos rožės gali būti nebylus prašymas patikėti.

Geltonos rožės. Ryški saulės spalva prabyla apie šiltus, kupinus laimės jausmus. Tačiau kai kas teigia, jog geltonos rožės slepia pavydą. Geltonas rožes gali dovanoti ir tie, kurie nori parodyti draugui, kad laiko jų draugystę tikra.

Baltos rožės. Jos simbolizuoja nekaltybę, tyrumą ir tradiciškai asocijuojasi su santuoka arba nauja pradžia. Baltos gėlės taip pat simbolizuoja gerą vardą, didžiulę pagarbą.

Oranžinės arba persiko spalvos rožės. Simbolizuoja aistrą ir entuziazmą. Tokias gėles dovanoja karštą romaną užmezgę partneriai. Puokštė šios spalvos rožių tikrai bus reikšminga žinutė. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius