Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15 svarbiausių ŽAS įvykių. Kodėl dužo Sporto rūmų veidrodžiai

ŽAS koncertas Vilniaus Sporto rūmuose svarbus ne tik tuo, kad jie sukėlė vieną didesnių skandalų. Tai buvo ir pirmas koncertas kartu su SEL.
Grupė ŽAS
Grupė ŽAS / „Scanpix“ nuotr.

Pasakoja Linas Zareckas–Choras:

„Tai istorija, dėl kurios mums buvo ilgiems metams prilipdyta skandalistų etiketė. Pokštas, nuo  kurio prasidėjo etapas, kai apie mus ėmė rašyti spauda. Bajeris, dėl kurio ant plauko pakibo mūsų pirmasis pasirodymas išsvajotoje Sporto rūmų scenoje.

Neslėpsime – laiką prieš koncertą leidome labai linksmai. Įsijautėme į roko vilkų rolę, kuriems galima viskas.

Užėjome su Ezopu į sportrūmio persirengimo kambarį. Tyliai nužvelgėme juose kabančius blizgančius veidrodžius ir net nesitarę supratome, ką norime padaryti. Netrukus į juos jau skrido kėdės ir pasigirdo šaižus dūžtančio stiklo garsas. Tik tada atsikvošėjome, ką pridirbę. Kas buvo toliau? Mus auklėjo Sporto rūmų valdžia, koncerto organizatoriai, policija. Įsivaizdavome, kad esame kieti rokeriai skandalistai, bet iš tiesų pasielgėme kaip buduliai – vandalai.

Kaip bebūtų, bet tas įvykis prisidėjo prie mūsų populiarumo. Tada supratome, kad skandalai yra šou pasaulio variklis. Gerai, kad tada nebuvo silikoninių papų. Pajuokaujame, kad dar netyčia ant bajerio kuris nors iš mūsų būtų ir susidėjęs juos“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius