Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britney Spears. Popprincesės sugrįžimas

Neseniai Britney nusprendė įrodyti pasauliui, kad gali būti mylinti mama, susigrąžinti geriausios atlikėjos titulą ir vėl įsiskverbti į gerbėjų širdis.
Foto naujienai: Britney Spears. Popprincesės sugrįžimas
Bulls nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Britney Spears

Vardas, pavardė: Britney Jean Spears.

Gimimo data, vieta: 1981 12 02, Makomas, Misisipės valstija, JAV. 27 m.

Šeima kurioje gimė: mama Lynne Irene (54) - buvusi pradinės mokyklos mokytoja, tėvas Jamie Parnellis Spearsas (56) - buvęs statybų rangovas.; turi brolį Bryaną (32) ir jaunesniąją seserį Jamie Lynn (18).

Meilės nuotykiai: pirmoji Britney meilė buvo saldžiabalsis Justinas Timberlake'as (28); po šios poros skyrybų  atlikėja turėjo gausybę meilės romanų:  Britney susitikinėjo su modeliu ir aktoriumi Isaacu Cohenu (27), paparacu Adnanu Ghalibu (36), kirpyklos vadovu Salvatore D'Angelo, atlikėju Howie Day (28), statybų įmonės savininku Johnu Sundahlu (40) ir kt..

Šeiminė padėtis: dukart išsiskyrusi; su buvusiu vyru Kevin Federline'u  (31) susilaukė dviejų sūnų - Seano Prestono (3) ir Jaydeno Jameso (2).

Pasiekimai: laimėjo daugiau nei 800 apdovanojimų penkiuose pasaulio žemynuose; ne kartą  pripažinta geriausia metų atlikėja, patraukliausia moterimi, geriausia metų šokėja, geriausia solo dainininkė, geriausia tarptautinė atlikėja, labiausiai mėgstama atlikėja, be to, laimėjo geriausio metų albumo,  geriausias metų debiuto, geriausios dainos, didžiausio metų atradimo kategorijoje; beje, Spears turi keletą Gineso rekordų apdovanojimų: ji yra dažniausiai internete ieškoma moteris, greičiausiai albumus parduodanti atlikėja.


Neseniai Britney nusprendė įrodyti pasauliui, kad gali būti mylinti mama, susigrąžinti geriausios atlikėjos titulą ir vėl įsiskverbti į gerbėjų širdis. Kadaise su nuostaba klausę, kas Spears nutiko, šiandien galime stebėti jos kilimą iš pelenų: mergaitės vėl nori būti ja, o vyrai nori būti su ja...


Jokių skandalų!


Pastaruosius kelerius metus Britney garsėjo vienas po kito sekančiais skandalas, o ne muzikiniais gabumais, laimėjimais. Juk praeityje ji buvo stulbinamų aukštumų pasiekusi popdievaitė! Tai Britney nusiskuta galvą plikai, tai viešumoje pasirodo be apatinių kelnaičių, o ką jau kalbėti apie naktinius siautulius, kurie trukdavo iki paryčių, ir nesuskaičiuojamą galybę meilės nuotykių... Visa tai nepraėjo be pasekmių: iš jaunos moters atimta dviejų sūnelių globa, prasidėjo skyrybų procesas, o sėkminga karjera liko užmarštyj. Apie prastą Spears savijautą bylojo ir jos išvaizda: kasdienes fitneso treniruotes atlikėja iškeitė į greitojo maisto restoranus, o pelnytą stilingiausiai besirengiančios moters titulą -  į suplyšusias pėdkelnes. Dabar Britney teigia, kad taip daugiau nebegyvens: „Pradėjau naują gyvenimą." Prieš porą mėnesių popatlikėja pradėjo pasaulinį gastrolių „Circus" turą, vis daugiau laiko praleidžia su sūnumis, o ir vakarėliuose ji vis rečiau sutinkama. „Aš nusiteikusi pozityviai, jaučiuosi laiminga. Gyvenimas vėl gražus! Mokausi atsipalaiduoti, ramiai reaguoti į nesėkmes, o jei manyje susikaupia neigiama energija, pradedu šokti. Taip išgaruoja mano visos blogos emocijos!" Britney prisipažino pavargusi nuo spaudos dėmesio ir vis dažniau pagalvoja apie jaukų šeimos lizdelį ir apie paprastą, pavyzdžiui, mokytojos, darbą.


Trečias kartas nemeluos?


Britney Spears jau du kartus buvo ištekėjusi, bet abi santuokos baigėsi nesėkme. 2004-aisiais ji, akimirkos impulso pagauta, be to, neblaivi, Las Vegase ištarė „taip" vaikystės draugui Jasonui Alexanderiui (27). Tačiau po daugiau nei dviejų parų ši sąjunga buvo anuliuota. Antrąkart Spears ištekėjo už dainininko, savo grupės šokėjo Kevino Federline'o (31), kuris dėl popprincesės paliko nėščią draugę. Jų santuoka truko tik kelerius metus. Apie sprendimą skirtis su antruoju vyru Britney pranešė praėjus vos dviem mėnesiams po antro sūnaus gimimo ir taip nustebino ne tik visą pasaulį, bet ir Keviną. Nurodydama nesuderinamus charakterius ir išraičiusi savo parašą ant skyrybų dokumentų, Britney išsilaisvino iš santuokos pančių. Dabar sklando gandai, kad atlikėja sutiko tekėti už buvusios simpatijos - milijonieriaus Johno Sundahlo (40), su kuriuo susipažino 2007-aisiais gydydamasi reabilitacijos centre. Prieš mėnesį vyrukas priklaupė ant vieno kelio ir, prieš mylimosios pirštą papuošdamas 4,5 mln. JAV dolerių (apie 11,5 mln. litų) vertės sutuoktuvių žiedeliu, paprašė dainininkės tapti jo žmona. „Britney nenori nieko skelbti, kol nepasibaigė jos pasaulinės gastrolės „Circus". Ji nori, kad dėmesys būtų nukreiptas į jos koncertinį turą, o ne į sužadėtuves", - teigė Johnas, kuris gali tapti trečiuoju atlikėjos sutuoktiniu.


Išlaidos


Ne vienerius metus uždirbusi milžiniškus honorarus Britney vis dar gali džiaugtis milijonais ir sau leisti viską. Neseniai atlikėjos finansininkai peržiūrėjo žvaigždės dokumentus ir suskaičiavo jos išlaidas. Apsaugininkams praėjusiais metais ji sumokėjo daugiau nei 447 000 JAV dolerių (daugiau nei 1 mln. litų), o už namų tvarkymą, priežiūrą ir devynis mėnesius trukusį remontą ji paklojo daugiau nei 49  000 JAV dolerių (apie 100 000 litų). Britney sumokėjo 625 000 JAV dolerių (daugiau nei 1,6 mln. litų) buvusio sutuoktinio Kevino Federline'o advokatams. Tai ne vienintelės pajamos, kurias iš buvusios žmonos gavo buvęs popprincesės sutuoktinis.  Beveik 179 000 JAV dolerių (apie 474 000 litų) Britney Federline'ui sumokėjo už vaikų priežiūrą. Įdomiausia - praėjusiais metais Spears buvo rimtai nusiteikusi švęsti šv. Kalėdas: kalėdinėms švieselėms ji išleido 3 400 JAV dolerių. O kur dar taip mėgstamos moters išlaidos apdarams ir šiaip mieliems niekučiams...


Faktai:


  1. Britney gimė tą pačią dieną, kaip ir Nelly Furtado (30) ir Lucy Liu (40).
  2. Būdama septynerių, laimėjo 50 000 JAV dolerių (apie 125 tūkst. litų) vertės apdovanojimą dainų konkurse.
  3. Mokykloje Spears žaidė krepšinio komandoje.
  4. Nekaltybę prarado sulaukusi 14 metų.
  5. Britney nepatinka jos pėdos.
  6. Mėgstamiausias popatlikėjos aktorius - Benas Affleckas (36).
  7. Britney mama parašė knygą „Per audrą", kurioje atskleidė visus dukros paklydimus.
  8. Atlikėjai pasirodžius JAV televizijos šou „Kai sutikau savo mamą", laidos reitingai buvo stulbinamai aukšti.
  9. Britney siūlė vaidinti kino juostoje „Pats baisiausias filmas", bet ji dėl koncertų gausos atsisakė.
  10. Nuskusti Britney plaukai interneto aukcione parduoti už 1 mln. JAV dolerių (apie 2,65 mln. litų).

Klaidos:


  1. Vairuodama automobilį, Britney atsitrenkė į kitą mašiną ir pabėgo iš įvykio vietos.
  2. Kevinas iš žmonos norėjo prisiteisti net šuniukų globą. Jo manymu, Spears niekuo nesugeba rūpintis.
  3. Atlikėja vairavo automobilį ant kelių pasisodinusį mažametį sūnelį.
  4. Vartojo narkotikus ir ne kartą apsvaigusi prižiūrėjo vaikus.
  5. Kelis kartus buvo pagauta maitinanti sūnų Jaysoną visiškai girta.

 

Jamie Lynn Spears (18). Antra Britney?


Jamie stengiasi neatsilikti nuo vyresnėlės ir seka Britney pėdomis. Nors mergina dar tik pradeda kopti karjeros laiptais, ją labiau garsina ankstyvoji motinystė ir kalbos apie neištikimą vaikelio tėvą, kuris besilaukiančią draugę apgaudinėjo su kur kas vyresne moterimi. Bandydama nutildyti apie Britney sklandančias kalbas ir stebėdama savo vyresniąją seserį, Jamie užsidarė įrašų studijoje ir pradėjo įrašinėti savo albumą. Įdomu, ar mergina, pasirodžius jos debiutiniam albumui, irgi išsiruoš į grandiozinį turnė po pasaulį?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius