Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liepa Rimkevičienė: auginsiu du vyrus!

„Rojus turi brolį! Auginsiu du vyrus“, – džiugia naujiena dalijasi žurnalistė Liepa Rimkevičienė (28), antrosios atžalos susilaukusi lygiadienį – penktadienio naktį.
Foto naujienai: Liepa Rimkevičienė: auginsiu du vyrus!
Gedmanto Kropio nuotrauka / zmones24.lt

„Rojus turi brolį! Auginsiu du vyrus“, – džiugia naujiena dalijasi žurnalistė Liepa Rimkevičienė (28), antrosios atžalos susilaukusi lygiadienį – penktadienio naktį.

Prisipažįsta nežinojusi, tik įtarusi, kad gims sūnus. Sveiką gyvenseną propaguojanti moteris turėjo minčių gimdyti namuose, bet vyras Joringis Rimkevičius įkalbėjo rinktis ligoninę, nes žinojo, kad kūdikis didelis, ir pabijojo komplikacijų.

„Berniukas – tikras galiūnas: 4800 gramų svorio, 58 centimetrų ūgio“, – juokiasi laiminga moteris, gimdžiusi lengvai ir natūraliai. Kadangi ir mama, ir mažylis puikiai jautėsi, tą pačią dieną abu iš ligoninės grįžo namo.

„Kiekviena moteris sukurta būti mama. Tai yra mumyse. Reikia tik pasitikėti savimi, gamta, aukštesnėmis jėgomis, vaiku, ir viskas bus gerai“, – Liepa pasakoja buvusi tikra, kad gimdymas bus sėkmingas.

Kaip ir neseniai antrąjį gimtadienį šventusį Rojų, jaunėlį Liepa ir Joringis augins pagal sveikos ir ekologiškos gyvensenos principus. Liepa šypsosi, kad kol kas mažajam užtenka mamos pieno ir jos artumo. Ar į glėbį nesiprašo ir Rojus? Jam ištiestos ir tėvystės atostogų išėjusio Joringio rankos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius