Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oskaras Koršunovas ir Agnė Jagelavičiūtė: meilė nepakėlė išbandymų?

Tą dieną Prancūzijos ambasadoriaus Lietuvoje rezidencijoje, kai garsus teatro režisierius Oskaras Koršunovas (39) už savo laimėjimus dėkojo ir širdies draugei Agnei Jagelavičiūtei (28), ši mįslingai šypsojosi.
Foto naujienai: Oskaras Koršunovas ir Agnė Jagelavičiūtė: meilė nepakėlė išbandymų?
Jono Staselio nuotrauka / zmones24.lt
Tą dieną Prancūzijos ambasadoriaus Lietuvoje rezidencijoje, kai garsus teatro režisierius Oskaras Koršunovas (39) už savo laimėjimus dėkojo ir širdies draugei Agnei Jagelavičiūtei (28), ši mįslingai šypsojosi. dabar suprantame, ką reiškė toji šypsena. Pasirodo, jau tada buvo beveik aišku, kad daugiau nei metus trukęs romanas neturės laimingos pabaigos.

„Meilė baigėsi. Agnė pirmoji padėjo tašką“, – garsiai kalba tie, kurie gerai pažįsta ir vieną, ir kitą. Agnė į renginius vaikšto viena, Oskaras į „Svynio Todo: demono kirpėjo“ premjerą lydi buvusią draugę, savo spektaklių scenografę Agnę Kuzmickaitę... O visi tie, kuriems ši meilės istorija atrodė neįtikima, trina rankomis: „Mes juk taip ir sakėme!“
Ir vis dėlto istorijos būta, nors nei Agnė, nei Oskaras viešai apie savo jausmus niekada nekalbėjo. Nekalba ir dabar – vos paklausta, Agnė skuba atsisveikinti. Oskaras – toli užsienyje.

Pirmą kartą jiedu drauge pasirodė pernai „Mados infekcijoje“. Daugelis tąsyk galvojo: „Tik atsitiktinumas!“ Nieko nekalbėjo ir jie patys.
Tuo metu, kai po Vilnių ėmė sklandyti gandų apie naują garsaus širdžių ėdiko romaną, porelė prieglobstį surado Norvegijoje. Čia garsus lietuvių režisierius statė modernią misteriją „Tos akys“. Liudininkai tikina, kad užsienyje šiltų jausmų juodu nė nemanę slėpti.

Geri poros pažįstami liežuvių nelaiko ir dabar: kalbama, kad Agnė su Oskaru tikrai buvo kartu, nors visam laikui buvusi televizijos laidų vedėja į režisieriaus namus nebuvo persikėlusi. Kiekvienas turėjo savo gyvenimą ir savo laisvę, kurią labai brangino.

Tą dieną, kai Prancūzijos ambasadorius Lietuvoje savo rezidencijoje įteikė Oskarui Prancūzijos literatūros ir meno kavalieriaus ordiną, Agnė buvo šalia. Kaip ir kiti svečiai, sveikino režisierių gavus itin garbingą apdovanojimą. Oskaras jai atsimokėjo tuo pačiu – viešai padėkojo už tai, kad buvo šalia. Toks itin asmeniškas prisipažinimas sukėlė tikrą furorą ir patvirtino, kad porą sieja šis tas daugiau nei paprasta draugystė.

Tačiau tik artimi draugai tąsyk žinojo, kas iš tiesų dedasi Agnės ir Oskaro širdyse. „Su genijumi nėra lengva“, – sakė ne vienas ir taip įvardijo skyrybų priežastį. Agnė to, matyt, neįvertino. O gal neįvertino Oskaras? Kas dabar supaisys, juk tikrąją įvykių versiją abu linkę pasilaikyti sau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius