-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Blondinę klampina vieša išpažintis

Erotinėmis fotosesijomis išgarsėjusi dviejų įmonių savininkė Vaida Kisieliūtė nusprendė viešai pasididžiuoti, kad policijos pareigūnams ne kartą davė kyšius. Vilniaus policija dėl to pradės tyrimą, praneša „Lietuvos rytas“.
Taisyklių nepaisanti mergina pasigyrė problemas su policininkais išsprendžianti kyšiais.
Taisyklių nepaisanti mergina pasigyrė problemas su policininkais išsprendžianti kyšiais. / „Scanpix“ nuotr.

„Negalėdavau legaliai važinėti su amerikietišku vairuotojo pažymėjimu, nes jis čia galioja tik 3 mėnesius. Reikėjo išlaikyti teoriją, tačiau tam nebuvo būtinybės. Jeigu policija ir išsiaiškina, kad mano pažymėjimas Lietuvoje negalioja, duodi šiek tiek pinigėlių ir jis pradeda galioti“, – savo interneto dienoraštyje atvirai dėsto 21 metų fotmodelis V.Kisieliūtė.

Vos dvejų metų vairavimo stažą turinti mergina atvirauja, jog išsisuka nuo baudų ir už kitus eismo taisyklių pažeidimus. „Su policija, jei atvirai, būdavo labai paprasta, t. y. bauda nuo 20 iki 50 litų, jei suprantate, apie ką aš kalbu.“

Tokie V.Kisieliūtės pareiškimai nepraslydo pro akis Vilniaus policijos pareigūnams.Policininkų nebijau. Jie kaip prostitutės, – interviu drąsiai pareiškė erotiniams leidiniams pozuojanti mergina.

„Už policijos pareigūnų papirkimą numatyta baudžiamoji atsakomybė. O čia yra viešas prisipažinimas. Kreipsimės į kriminalinę policiją, kad dėl šių faktų būtų pradėtas tyrimas“, – „Lietuvos rytui“ tvirtino Vilniaus apskrities kelių policijos valdybos viršininkas Vytautas Černevičius.

Vilniaus apygardos teismo teisėjų Arūno ir Ritos Kisielių duktė Vaida apie kyšius pareigūnams neseniai atvirai pasakojo ir vienam žurnalui: „Nėra nepaperkamų žmonių. Yra tik grynų pinigų suma, kurią visada reikia turėti, ir viskas.“

Vilnietė nurodė, kad už tamsintus langus policijai dažniausiai moka 30 litų, o už viršytą greitį – 150 litų.

„Policininkų nebijau. Jie kaip prostitutės“, – interviu drąsiai pareiškė erotiniams leidiniams pozuojanti mergina.

Reklamos agentūrai bei vaikų estetinio lavinimo mokyklai vadovaujanti V.Kisieliūtė kelerius metus praleido Jungtinėse Amerikos Valstijose. Ten vairuotojo pažymėjimą ji gavo būdama 16 metų. V.Kisieliūtė interneto dienoraštyje pasakojo, kad grįžusi į Lietuvą visiškai nesuprato kelio ženklų. Be to, ir nesistengė jų paisyti.

V.Kisieliūtė prie vairo paiso vieno reikalavimo – jei neskuba, užsisega saugos diržą. „Nežinai, kada tokia kaip aš išlėks į gatvę ir pridarys nesąmonių“, – kritiškai save įvertino dienoraščio kūrėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius