-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kam Sinickiui reikalingi vibratoriai?

Ekscentriškasis pramogų pasaulio atstovas Tomas Sinickis 15min.lt papasakojo apie neseniai įkurtą virtualią sekso reikmenų parduotuvę.
T.Sinickis sekso žaisliukų verslą ketina perduoti draugei.
Tomas Sinickis sekso žaisliukų verslą ketina perduoti draugei. / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „Gravel“

Dainininkas kalbėjo, kad kol kas vibrai.lt – viena iš interneto parduotuvių. „Planuojame įkurti dar keletą tokių parduotuvių. Turiu informacinių technologijų patirties, sugalvojom išbandyti, kaip viskas veikia. Lietuvoje yra „seksšopų“, o mes pabandėme padaryti ką nors kitaip“, – tikino pašnekovas.Jei lietuviai būtų drovūs, apskritai nepirktų sekso žaisliukų, – mano T.Sinickis.

T.Sinickis pasakojo, kad virtuali sekso reikmenų parduotuvė veikia apie mėnesį. Kol kas, atrodo, lūkesčius pateisino. „Parduotuvės lankomumas yra neblogas, vyksta pardavimas. Esu nusišalinęs nuo valdymo reikalų, viską tvarkyti pavedžiau draugei, aš labiau esu konsultacinės valdybos atstovas. Padedu, kiek galiu, ir tiek. Teisiškai tą parduotuvę jau perduodu draugei“, – kalbėjo buvęs grupės „Gravel“ lyderis.

Muzikantas pasakojo, kad visos prekės laikomos sandėlyje Lietuvoje, todėl jau sulaukęs keleto pasiūlymų bendradarbiauti iš kitų virtualių parduotuvių. „Gali būti, kad vibrai.lt bus kai kurių interneto parduotuvių didmenininkai“, – kalbėjo verslo reikalais besirūpinantis T.Sinickis.

Dainininkas 15min.lt tikino, kad virtualiai parduotuvei išlaikyti reikia mažiau sąnaudų ir viskas paprasčiau, nei norint įkurti parduotuvę prekybos centre. „Tokiai parduotuvei įkurti reikia gerokai mažiau lėšų. Juk jokios nuomos nereikia mokėti“, – kalbėjo buvęs grupės „Gravel“ lyderis.

Į verslą pasinėręs T.Sinickis nemano, kad lietuviai yra drovūs. Esą jeigu būtume drovi tauta, apskritai nesinaudotume sekso žaisliukų parduotuvėmis nei prekybos centruose, nei internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius