-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ščiogolevaitė ir Ko. televizijoje privirė košės

Tokio LNK televizijos muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai“ filmavimo visoje šio šou istorijoje dar nebuvo. Net pats laidos vedėjas Rolandas Vilkončius pripažino, kad filmavimas buvo virtęs nevaldomu balaganu.
R.Ščiogolevaitė ir draugai televizojoje sukėlė tikrą sąmyšį.
R.Ščiogolevaitė ir draugai televizojoje sukėlė tikrą sąmyšį. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Antradienio vakarą vykusiame duetų filmavime, skirtame balandžio 1-ajai, kuriozų netrūko. Bene didžiausią antausį filmavimo komandai skėlė dvi dalyvių poros: Rūta Ščiogolevaitė ir Mundis bei Daura Zenkevičiūtė ir Vaidas Baumila.

O viskas nutiko dėl to, kad šios poros, prieš tai neįspėjusios filmavimo komandos, susikeitė partneriais ir paruošė pasirodymus. Tą sužinoję televizijos darbuotojai tiesiog pašėlo, užkulisiuose užvirė baisios aistros. Netgi buvo svarstyta, ar apskritai už tokius cirkus galima leisti poroms filmuotis.Buvo svarstyta, ar leisti R.Ščiogolevaitei ir D.Zenkevičiūtei filmuotis.

Dingo Baumila

Maža to, V.Baumila smarkiai vėlavo į filmavimą ir ilgai telefonu buvo nepasiekiamas, todėl filmavimas užtruko bent valandą ilgiau.

Scenoje pasirodžius visoms poroms (išskyrus R.Ščiogolevaitę ir D.Zenkevičiūtę bei Mundį ir V.Baumilą – aut. past.) buvo paskelbta pertrauka. Tuo metu ir svarstyta, kaip elgtis su persigrupavusiomis poromis. Vis dėlto nuspręsta, kad jos galės pasirodyti scenoje.

Mėgdžiojo Jankauskaitę

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./R.Ščiogolevaitė ir D.Zenkevičiūtė persirengė blondinėmis.
R.Ščiogolevaitė ir D.Zenkevičiūtė persirengė blondinėmis.

Pasibaigus pertraukai visi projektou dalyviai pasirodė scenoje, kai viena porų dar kartą atliko kūrinį. Po pasirodymo žiūrovai ir komisijos nariai buvo beišeiną, kai į sceną užlipo R.Ščiogolevaitė ir D.Zenkevičiūtė, persirengusios LNK „blondinėmis“.

Kadangi studijoje filmavimo atėjusių pasižiūrėti žmonių neliko, televizijos komanda jų vietas užimti paprašė žurnalistų. Tuo viskas nesibaigė. Nufilmavus „blondines“ į sceną su milžiniškomis puokštėmis tulpių bėgte puolė R.Ščiogolevaitės gyvenimo draugas  Deividas Meškauskas ir D.Zenkevičiūtės vyras. Kadangi D.Meškauskas į sceną užšoko tiesiog per jos vidurį, „blondinių“ pasirodymą teko filmuoti dar kartą.

Sceną „blondinės“ užleido Mundžiui ir V.Baumilai. Vyrai taip pat surengė itin šmaikštų pasirodymą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius