Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė Armoškaitė ir Deividas Šemberas. Šeima griūva dėl slaptos Deivido draugystės su Oksana Zlatkovaite? (papildyta gegužės 22 d.)

Lietuvos pramogų pasaulyje žinia tarsi iš giedro dangaus – kalbama, kad skiriasi dešimt metų drauge gyvenę Agnė Armoškaitė-Šemberienė (29) ir Rusijoje žaidžiantis futbolininkas Deividas Šemberas (31). Priežastis – sportininko užmegzta bičiulystė su buvusia Egmonto Bžesko (36) sužadėtine Oksana Zlatkovaite (26).
Agnė Armoškaitė-Šemberienė, Deividas Šemberas, Oksana Zlatkovaitė
Agnė Armoškaitė-Šemberienė, Deividas Šemberas, Oksana Zlatkovaitė / Žurnalo "Privatu" viršelis

Vardas, pavardė: Agnė Armoškaitė-Šemberienė.
Gimimo vieta, data: 1981 01 10, Vilnius. 29 m.
Šeima, kurioje gimė: tėtis Edmundas Armoška – kolekcininkas, mama Dalia Gižaitė-Armoškienė – buvusi operos solistė.
Šeiminė padėtis: ištekėjusi; su vyru garsiu Lietuvos futbolininku Deividu Šemberu (31) augina sūnų Gabrielių (5).

Vardas, pavardė: Deividas Šemberas.
Gimimo data, vieta: 1978 09 08, Vilnius. 31 m.
Šeiminė padėtis: vedęs; su žmona Agne Armoškaite-Šemberiene (29) augina sūnų Gabrielių (5).

Draugystė trunka beveik pusmetį

Pastaruoju metu A. Armoškaitė-Šemberienė yra labai išgražėjusi ir sulysusi. Stebint iš šono, galima įtarti, kad moters gyvenime tik džiugios akimirkos. Tačiau, „Privatu!“ žiniomis, Agnei puikiai sekasi tik darbe, organizuojant „Sidabrinės gervės 2010“ apdovanojimus, o jos šeimos puoselėta tvirtybė dūžta į šipulius.
Jau kurį laiką sklido kalbų, esą į Šemberų šeimos lizdelį prašosi nauja „paukštytė“. Vieša paslaptis, kad naujoji D. Šembero draugė – O. Zlatkovaitė, prieš metus susižadėjusi su svajonių jaunikiu E. Bžesku. Būtent šios merginos bičiuliai ir patvirtino apie beveik pusmetį trunkančią jos ir Deivido draugystę. Esą pastaruoju metu O. Zlatkovaitė itin dažnai skraidydavo pas naująjį draugą į Maskvą. Rusijos sostinėje jis žaidžia vietos futbolo klube.

„Jis man suteikė laisvę“

Nors pramogų pasaulyje kuždamasi, kad Oksanos ir Deivido bendravimas trunka apie pusmetį, tačiau sportininko žmona Agnė, prieš kelis mėnesius duodama interviu žurnalui „Privatu!“, kalbas apie galimas skyrybas pavertė tik juokais. Tąsyk moteris kalbėjo apie šeimos puoselėjimą, savitarpio supratimą ir neblėstančius jausmus.
„Kartu gyvename dešimt metų. Kokia paslaptis? Ogi paprasta: reikia mylėti žmogų. Be to, labai svarbu išlaikyti ribą tarp savo, vyro ir mūsų bendro gyvenimo. Aš niekada nebuvau iš tų, kurios savinasi žmogų. Deividas – protingas vyras, jis man suteikė laisvę. Tai pagrindinis darnios šeimos receptas“, – vasarį kalbėjo A. Armoškaitė-Šemberienė.

Svajonių jaunikiu ir vėl tapęs kultinis prodiuseris Egmontas Bžeskas neslepia patyręs šoką, kai sužinojo, kad jo sužadėtinė O. Zlatkovaitė rezga romaną su D. Šemberu.

„Yra kaip yra“

Praėjusią savaitę susisiekus su žinoma moterimi ir paaiškinus, apie ką ketiname kalbėti, ji nepuolė neigti informacijos apie yrančią santuoką, tačiau ir nepatvirtino fakto.

Agne, sakysiu tiesiai šviesiai: girdėjau, kad Tavo šeimoje yra problemų – gresia skyrybos su vyru Deividu. Ar tai tiesa?

Pasakysiu draugiškai – apie asmeninį gyvenimą nešnekėsiu.

Tačiau žinome apie Tavo sutuoktinio draugystę, ir ganą seną, su O. Zlatkovaite...

Nenorėčiau apie tai kalbėti... Yra kaip yra. Seniai jau viešai nekalbu apie asmeninius dalykus.

Ar gali bent jau patvirtinti arba paneigti informaciją apie jūsų skyrybas?

Nekalbėsiu... Draugiškai tau sakau. Nekalbėsiu!

Naujojo skandalo kaltininkė O. Zlatkovaitė irgi stengiasi atsiriboti nuo šios istorijos. Moteris vengia kalbėti apie susidariusią situaciją, tačiau leidžia suprasti, kad savo poelgyje neįžvelgia nieko bloga.

Egmontas Bžeskas sveikina Oksaną ir Deividą su užgimusia meile

Svajonių jaunikiu ir vėl tapęs kultinis prodiuseris Egmontas Bžeskas (36) neslepia patyręs šoką, kai sužinojo, kad jo sužadėtinė O. Zlatkovaitė rezga romaną su D. Šemberu. Tačiau stulbinamą stiprybę demonstruojantis pašnekovas buvusiai mylimajai nelinki nieko bloga, nors sako, jog Deivido ir Oksanos vestuvėse tikrai nedalyvaus.

Egmontai, kaip jauteisi sužinojęs, kad Tavo mylimoji, kuriai po penkerių draugystės metų pasipiršai, yra neištikima ir mezga ryšius su garsiu sportininku D. Šemberu?

Be abejonės, man buvo skaudu. Tačiau čia reikia įžvelgti ir teigiamų dalykų... Jei Oksana sugebėjo nubraukti tai, kas su manimi per penkerius metus buvo užgyventa ir uždirbta, jei sugebėjo užmiršti mūsų busimų vestuvių reikalus ir vos per kelis mėnesius surado naują žmogų, lieka jai ir Deividui palinkėti tik didžiausios sėkmės. Čia kiekvienam reikėtų pavydėti tokios staigios meilės ir laimės! Turbūt panaši ir D. Šembero pozicija. Manau, dėl santykių su Oksana jis sugebėjo užmiršti dešimt metų trukusius santykius su žmona Agne, susilauktą judviejų vaikelį! Jiems reikėtų siųsti kalnus gėlių!

Bet Tavo stiprybė stebina. Sugebėtumei jiems ir dovanėlę užgimusių santykių proga nusiųsti?

Tai žinoma (juokiasi)!  Juk tokį stebuklą reikia atšvęsti! Matyt, tarp jų nereali meilė. Be abejo, man skaudu, bet, jei jiems taip gera kartu, aš galiu savo skausmą užmiršti.

Bet būtent Tu ištraukei Oksaną į ryškiausią pramogų pasaulio šviesą...

Taip, aš daug dėl jos stengiausi. Ištraukiau ją iš soliariumo, kuriame ji dirbo, iš darbo policijos nuovadoje, padėjau įsilieti į šou pasaulį. Pasistengiau, kad ji taptų muzikantų vadybininke, laidų prodiusere. Dirbome daug metų, kad sukurtume sau gerą bendrą gyvenimą... Bet jei per tokį trumpą laiką žmogus gali pasikeisti ir viską užmiršti, vadinasi, tikrai įsižiebė karšta meilė. Reikėtų visai Lietuvai juos pasveikinti (juokiasi).

Jeigu paaiškėtų, kad Oksana ir Deividas kels vestuves, ryžtumeisi ateiti jų pasveikinti?

Tikrai ne. Oksanai linkiu paties geriausio, bet į jų vestuves tikrai neisiu. Pasakysiu atvirai – Deivido net nenoriu matyti ir nieko apie jį žinoti...

Kaip bus toliau, Egmontai?

Galiu ir labai noriu dabar visiems garsiai šaukti: „Esu visiškai laisvas, „paleistas“!“ Dabar nebūsiu tas blogasis E. Bžeskas, kuris kažką paliko, apgavo. Tiesiog taip išėjo gyvenime.

Tikriausiai A. Šemberienė dabar atsidūrė panašioje situacijoje, kaip ir Tu...

Ji yra puiki moteris, labai faina. Agnė visuomet man patiko. Mes su ja seni pažįstami, todėl vis dar nesuprantu, kaip Deividas galėjo šitaip pasielgti su tokia gražia moterimi. Aš Agnei jaučiu itin didelę simpatiją. Ji nereali!
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius