-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Asta Valentaitė iš Ibisos parsivežė ryškius įspūdžius ir papilnėjusį „Facebook“ draugų sąrašą

Lietuvoje „Martini Royale Casting“ atranką laimėjusi Asta Valentaitė (31) praėjusią savaitę viešėjo saulėtoje Ibisoje, kur drauge su kitomis konkurso finalininkėmis filmavosi specialiems filmukams ir dalyvavo fotosesijose.
Asta Valentaitė Ibisoje
Asta Valentaitė Ibisoje / Asmeninio archyvo nuotr.

Portalui Žmonės.lt Asta pasakojo Viduržemio jūros saloje praleidusi penkias dienas ir iki šiol ją sapnuojanti. „Labai aktyviai leidome laiką, kasdien vyko fotografavimai ir filmavimai, dirbome nuo ryto iki vakaro. Parsivežiau labai gerų įspūdžių ir geros nuotaikos, nors ir labai pavargau. Reikėjo laiko atsigauti, juk tiek visko įvyko, iki šiol sapnuoju filmavimus“, – linksmai kalbėjo buvęs modelis.

Asmeninio archyvo nuotr./Asta Valentaitė Ibisoje
Asta Valentaitė Ibisoje

A.Valentaitė kalbėjo sutikusi daug įdomių žmonių ir susidraugavus su kitomis dėl „Martini“ veido kontrakto besivaržančiomis merginomis. „Visos labai šaunios, neįsivaizduoju, kaip galima išrinkti vieną vienintelę, kai tiek daug puikių kandidačių. Visos skirtingos ir tuo pačiu labai įdomios. Personalas taip pat puikus, organizacija aukščiausio lygio, jautėme, kad kompanija labai pasistengė“, – įspūdžiais dalijosi ji.

Neaplankė nė vieno vakarėlio

Nors filmavimai vyko Europos vasaros vakarėlių sostine neretai tituluojamoje Ibisoje, Asta teigė, kad nei ji, nei kitos merginos po darbų linksmintis nėjo. „Nebuvome jokiame klube ar šiaip ilgiau pavakarojusios. Apie kiekvieną merginą bus susuktas atskiras filmukas. Per dieną tiek pavargdavome, turėjome įvairių užduočių, tad po darbų linksmintis nebuvo jokio noro. Pavalgydavome vakarienę viloje ar gražiame restorane, o ryte turėdavome anksti keltis. Juolab norėdavosi pailsėti, kad kitą dieną gerai atrodytume. Linksmybių galvoje nė nebuvo – per dieną išnaudodavome visą energiją“, – su šypsena prisiminė A.Valentaitė.

Asmeninio archyvo nuotr./Asta Valentaitė Ibisoje
Asta Valentaitė Ibisoje

Vietoj varžovių atrado drauges

Nors iš Astos pasakojimo „Martini“ surengti filmavimai ir fotosesijos priminė konkurso „Mis Pasaulis“ užkulisius, jos teigimu, konkurencinių nuotaikų ir įtampos nebuvo. „Visos turėjo savo užduotis, juolab čia merginos ne „misinių“ standartų – visos gražios, žavios, tačiau pats konkurso kontekstas kitoks, vertinamas ne tik grožis, bet ir gebėjimas bendrauti, dirbti prieš kameras. Labai sunku save pačią vertinti iš šono. Kitos merginos stiprios, visos žavios, turinčios stilių. Pati jaučiausi pakankamai tvirtai, tereikėjo būti savimi. Aišku, šiek tiek jaudinomės, bet mes viena kitą palaikėme“, – tikino buvęs modelis.

Iš viso Ibisoje filmavosi ir fotografavosi 28 merginos. „Buvome suskirstytos į dvi grupes po 14 merginų. Mūsų 14-ukas leido visas dienas kartu, nejutau jokios konkurencijos, nebuvo jokių nesklandumų. Turėjome gerą laiką, o kai atsisveikinome dalis merginų verkė. Susibičiuliavome ir ryšius palaikysime ateityje. Ne laimėjimas svarbiausias. Buvo smagu, juolab mano „Facebook“ draugų sąrašas pasipildė mažiausiai 40-čia naujų žmonių“, – teigė Asta.

Ibisoje kurti filmukai apie visas „Martini“ konkurso dalyves  turėtų pasirodyti rugsėjo pradžioje.  Iškart po to prasidės balsavimas. Spalį paaiškės merginų superfinalinis 7-ukas – jos skris į Milaną ir dalyvaus paskutiniame konkurso etape. Nugalėjusi dalyvė pasirašys 150 tūkst. eurų (517 tūkst. Lt vertės kontraktą ir savo drabužinę papildys 12 „Louboutin“ batelių bei 12 dizainerių sukurtų suknelių.

Asmeninio archyvo nuotr./Asta Valentaitė Ibisoje
Asmeninio archyvo nuotr./Asta Valentaitė Ibisoje

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius