Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atsiimdamas trečią M.A.M.A. apdovanojimą, Egidijus Dragūnas prabilo rusiškais keiksmažodžiais

Sekmadienio vakarą Lietuvos pramogų pasaulis šventė pirmuosius „Muzikos asociacijos metų apdovanojimus“ M.A.M.A., kuriuose įvertinti ir apdovanoti geriausius muzikos darbus per pastaruosius dvejus metus pristatę muzikos kūrėjai.
Egidijus Dragūnas atsiima „Geriausios metų grupės“ apdovanojimą
Egidijus Dragūnas atsiima apdovanojimą / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šventinis vakaras tapo laimingas grupei „SEL“ ir jos lyderiui Egidijui Dragūnui, kuris kurį laiką iš viso neplanavo dalyvauti šiame šou. Muzikinis kolektyvas surinko tris apdovanojimus. „Sel“ albumas „Aš kaip žąsis“ buvo išrinktas „Metų albumu“, AGATA apdovanojo „SEL“ už tai, kad radijo stotys dažniausiai groja būtent šios grupės muziką, o galiausiai bene pagrindinis „Metų grupės“ apdovanojimas iš Jurgos Šeduikytės ir Juozo Statkevičiaus taip pat pateko į Egidijaus Dragūno rankas.

Trečią kartą užlipęs ant scenos atsiimti prizo, E.Dragūnas į mikrofoną pasakė porą populiariausių rusiškų keiksmažodžių, kuriuos, neva, girdėjo jam už nugaros sakant J.Statkevičių.

„Girdėjau, kaip jis sakė, kad aš su stiliumi nedraugauju... Girdėjau! Bet aš draugauju su Lietuvos miestais!“ – audringai sureagavo E.Dragūnas, kuriam daugiau sugrįžti prie mikrofono nebebuvo leista ir renginys, organizatorių pastangomis, skubiai tęsėsi toliau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius