-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baltojo BMW X5 vairuotojas Selas: mandagus paslaugus vyrukas, perkantis moterims stovėjimo bilietus ir padedantis kitiems eismo dalyviams?

15min.lt skaitytojų naujienų portale IKRAUK.LT skaitytojas Jaroslavas įkrovė naujieną apie dainininką Selą, kuri iškart sukėlė rezonansą.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / Teodoro Biliūno nuotr.

Rugpjūčio 17 d. skaitytojas Jaroslavas nufotografavo ir nufilmavo žinomą šokių muzikos atlikėją Selą, vairuojantį baltą visureigį BMW. Skaitytojas labai gyrė vairuotoją Selą už tai, jog šis prasidarė langą ir perspėjo apie kelio remontą ir gresiančius kamščius Vilniaus senamiestyje. DĖKOJAME JAROSLAVUI.

Skaitytojo naujiena portale IKRAUK.LT (spauskite čia).

Žinodami, kad rugpjūčio 7 d. Trakų rajono apylinkės teismas Egidijų Dragūną nubaudė už greičio viršijimą ir už tai, kad vairavo neapdraustą automobilį, gavę tokį pagiriamąjį raštą šiek tiek nustebome.

Juk Selas nebeturėtų pats vairuoti savo BMW. Nes anksčiau už kelių eismo pažeidimus ne kartą baustam dainininkui teismas skyrė skirta 1250 litų baudą ir vienam mėnesiui atėmė vairuotojo pažymėjimą. Taigi teoriškai Selas jau nebeturi teisės vairuoti nei baltojo BMW, nei bet kurio kito automobilio.

Telefonu situaciją paaiškinęs Egidijus buvo be galo malonus ir mandagus. Skaitytojo pagyrimas šokių muzikos hitų atlikėją, garsėjantį ne tik labdaringais darbais, bet ir KET pažeidimais bei keiksmais viešuose renginiuose, maloniai nustebino.

Na ačiū, pamaloninot mane tokią niūrią dieną.

„Tai ne vienas mano geras darbas. Žinokite, mėgstu dažnai daryti gerus darbus. Pavyzdžiui moterims nupirkti kokį stovėjimo talonėlį. man tai yra pats maloniausias dalykas. Jos klausia už ką. Sakau, už jūsų šypseną. Jos siūlo, kad paimčiau tuos du litus. Sakau, jei už tuos du litus galėčiau nupirkti visų žmonių šypseną, tik tai ir daryčiau“, – atviravo gerasis Selas.

Paklaustas apie teismo skirtą baudą ir galimai negaliojantį vairuotojo pažymėjimą, Egis paaiškino:

„Bauda įsigalioja už 20 dienų (po nutarimo – aut. past). Nutarimo neskundžiau, nes esu neteisus. Kai vairuotojo pažymėjimas nebegalios, išvažiuosiu atostogauti į Graikiją“.

„Na ačiū, pamaloninot mane tokią niūrią dieną“, – neslėpė susižavėjimo IKRAUK.LT skaitytojo informacija Selas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius