Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bartas tapo konkurso vaikų „Eurovizijos“ Misteris nugalėtoju! (video)

Trečiadienio naktį Minske vyko vaikų „Eurovizijos“ konkurse dalyvaujančių šalių prisistatymo vakaras. Jo metu vyko ir konkurso Misterio bei Mis rinkimai. Jame, kaip ir tikėtasi, sužibėjo keturiolikmetis lietuvaitis Bartas – išrinktas gražiausiu konkurso vaikinu.
Nojus Bartaška-Bartas, 2010 m.
Nojus Bartaška-Bartas yra talentingas paauglys. Tėvai skatina sūnaus norą kurti dainas ir atlikti jas gyvai. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Prieš konkursą Nojaus Bartaškos-Barto tėtis Saulius Bartaška teigė tikėjęsis, kad sūnus neliks nepastebėtas. Viltys pasiteisino: vaikų „Eurovizijos“ konkurso dalyvės būtent Bartui skyrė gražiausiojo karūną, tuo tarpu konkurse dalyvaujantys vaikinai gražiausia dalyve pripažino Maltos atstovę.

Pasak S.Bartaškos, Bartas šiuo metu Baltarusijoje – tikra žvaigždė, kurios po šio laimėjimo laukia galybė interviu su vietos žiniasklaidos atstovais.

Delegacija išsiskiria iš visų

Vokalisto tėtis S.Bartaška tikina, kad nuo šeštadienio Baltarusijoje viešintis Bartas ir visa lietuvių delegacija iš visų vaikų „Eurovizijoje“ dalyvaujančių šalių labai išsiskiria spalvingumu.

„Mes esame labai pastebimi, vietos žurnalistai rašo, kad lietuvių paaugliai yra labai pozityvūs. Spaudoje mums skiriama labai daug dėmesio, antradienio naktį vykusiame prisistatymo koncerte mūsų delegacija buvo dažnai filmuojama. Turime labai šaunų talismaną Dūmelį, kuris visur kartu būna ir į mūsų delegaciją įneša labai daug gyvumo“, – apie Barto delegacijoje esantį atlikėją Dūmą atsiliepė S.Bartaška.

Lietuvių delegacijai labiausiai įsiminė sutiktuvės netoli Minsko. Delegacija buvo pasitikta pirmosios Baltarusijos televizijos, kuri su lietuviais visu keliu kartu važiavo ir juos filmavo.

„Kas žiūrėjo, sakė, kad ryškesnio nei lietuvių delegacijos atvykimas nebuvo. Labai kūrybinga mūsų komanda, visi scenos žmonės, visi dainuojantys – netgi Audrius Giržadas vakar dainavo su Gruzijos delegacija“, – pasakojo S.Bartaška.

Dainuoja lietuvišką dainą

Pasak vokalisto Barto tėčio, šilčiausi lietuvių ryšiai užsimezgė būtent su Gruzijos delegacija. „Susidraugavome, jie jau dainuoja mūsų dainą. Apskritai mūsų daina čia labai populiari, visi dainuoja priedainį ir kartoja „oki doki“, – tikino S.Bartaška.

Per šios dainos repeticiją S.Bartaška teigė girdėjęs tik teigiamų atsiliepimų. Lietuvaičiai  sulaukė šilto Moldovos, Olandijos delegacijų palaikymo. Vietos mokyklų mokiniai, kurie stebėjo repeticiją, irgi sužavėti.

„Visur mus lydi policijos ekipažai, vežioja specialiu autobusiuku, sudarytos geros sąlygos“, – džiaugėsi gyvenimu viešbutyje, repeticijų sąlygomis ir gidais patenkintas S.Bartaška. Vienintelis vokalisto tėčio priekaištas – pirmą repeticiją filmavusiems operatoriams, kurie „dirbo puse kojos, bet pažadėjo pasitaisyti“.

VIDEO: Bartas - Lithuania (Mister Eurovision 2010) JESC 2010

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius