Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bilietą dovanų gavusi Kristina Ivanova ir „ŠarkA“ merginos siaus „Red Hot Chili Peppers“ koncerte

Šią savaitę įvykus grupės „ŠarkA“ merginų susitikimui paaiškėjo – Kristina Ivanova, Gintarė Valaitytė ir Ieva Stasiulevičiūtė visos drauge keliaus šeštadienį į Kauną ir šėls pagal garsiųjų rokerių „Red Hot Chili Peppers“ muziką.
Kristina Ivanova
Kristina Ivanova / Luko Balandžio nuotr.

„Gintarė grįžo iš atostogų Ispanijoje ir visos susitikome. Vakar gavau iš merginų išankstinę gimtadienio dovaną – bilietą į „Red Hot Chili Peppers“ koncertą. Keliausime linksmintis visos kartu ir dar ieškojau vieno papildomo bilieto draugams, kadangi norėjome važiuoti visa didele kompanija“, – portalui Žmonės.lt linksmai sakė rugsėjo 6 dieną 25-ąjį gimtadienį švęsianti  K.Ivanova.

Ji pripažino, kad pati bilieto į „Red Hot Chili Peppers“ pasirodymą įsigyti nespėjo dėl savo užimtumo. „Merginos jau buvo užsirašiusios datą, kada bus prekiaujama bilietais ir iškart juos įsigijo, o aš per savo darbus – tuo metu kaip tik plušau prie magistrinio darbo, vyko mano studijos atidarymas – apsižioplinau ir tą bilietų pirkimo dieną pražiopsojau“, – kalbėjo Kristina.

Dainininkė džiaugėsi „ŠarkA“ bičiulių rūpesčių ir stebėjosi, kad gimtadienio dovanos šiemet tokios ankstyvos. „Jei gaunu dovanų daugiau kaip mėnesį iki gimtadienio, nežinau, kas bus, kai ateis tikroji jo data“, – juokėsi ji.

K.Ivanova tikino, kad yra įvairios muzikos gerbėja nepriklausomai nuo to, kokias dainas pati atlieka scenoje. „Manau, eiti į koncertus, kurie rengiami Lietuvoje, apskritai sveikintinas dalykas. Atlikėjams tai labai naudinga, nes padeda plėsti akiratį, kūrybiškai tobulėti. Jei tik yra galimybė, visuomet stengiuosi nueiti į ryškius pasirodymus. Šįsyk šią galimybę man dovanojo Gintarė ir Ieva“, – šypsojosi ji.

Kristina kalbėjo, kad šeštadienį „ŠarkA“ į Kauno Žalgirio areną skubės po dieną vyksiančio jų pačių koncerto, tačiau yra rimtai nusiteikusios pasilinksminti – šokti ir kratyti galvas. 

Visiems grupės gerbėjams apšilimui prieš koncertą – „Red Hot Chili Peppers“ daina „Look Around“:

VIDEO: Red Hot Chili Peppers - Look Around [Official Music Video]

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius