Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristinos Brazauskienės sūnus Ernestas Butrimas vėl teisme

Politinės karjeros siekiančios Kristinos Brazauskienės sūnus Ernestas Butrimas vėl varsto teismų duris.
Ernestas Butrimas penktadienį turėjo aiškintis dėl vairavimo išgėrus Klaipėdos miesto apylinkės teisme.
Ernestas Butrimas penktadienį turėjo aiškintis dėl vairavimo išgėrus Klaipėdos miesto apylinkės teisme. / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Klaipėdos miesto apylinkės teisme penktadienį buvo svarstoma byla, kurioje E.Butrimas kaltinamas vairavęs neblaivus ir neturėdamas vairuotojo pažymėjimo.

Pareigūnai vyrą, Nidos gatvėmis važiuojantį motoroleriu, sustabdė rugpjūčio 15-osios naktį. E.Butrimas neslėpė – tą vakarą po koncerto jis vakarojo bare, išgėrė vieną taurę vyno. Išėjęs iš baro jis sėdo ant motorolerio ir vos už poros minučių buvo sustabdytas pareigūnų.

Pareigūnai paprašė E.Butrimo pasitikrinti alkotesteriu, netrukus aparatas parodė 0,46 promilės girtumą.

Teisme E.Butrimą ginantis advokatas teigė, kad pareigūnai nesilaikė alkotesterio naudojimo instrukcijos, todėl rodmenys yra niekiniai. Tiek jis, tiek jo ginamasis prašo bylą nutraukti. Taip pat pažymėta, kad į komisariatą nuvežtam vyrui nebuvo sudarytos galimybės duoti kraujo blaivumui nustatyti. Nidoje tokių galimybių naktimis nėra. Antrą kartą pūsti į alkotesterį pareigūnai neleido.

E.Butrimas turėjo pasiteisinimą ir dėl motorolerio. Anot jo, kai jis pirko šią transporto priemonę esą nereikėjo turėti vairuotojo pažymėjimo.

E.Butrimas jau ne kartą pasižymėjo keliuose – milijonieriui jau yra atimtas vairuotojo pažymėjimas, skirta bauda. Tačiau net ir po to jis visureigiu pavaikė pareigūnus po Vilniaus gatves.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius