Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė Jazzu Romo Zabarausko „Streike“ vaidins Vilniaus mero sekretorę

Justė Arlauskaitė-Jazzu socialiniame tinkle „Facebook“ nustebino savo gerbėjus netikėta naujiena: dainininkė paskelbė vaidinsianti korumpuoto Vilniaus mero sekretorės epizodinį vaidmenį Romo Zabarausko filme „Streikas“ (We Will Riot).
Atlikėja Jazzu
Atlikėja Jazzu / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Sutikau vaidinti naujame Romo Zabarausko filme nedidelį, bet įdomų Vilniaus mero sekretorės vaidmenį, nes noriu jį palaikyti. Prašau ir kitų – palaikykit ir paremkit šį jauną nuostabų kūrėją“ – viešai paskelbė dainininkė, palikusi nuorodą į „Streiko“ projektą amerikietiškame kūrybinių idėjų paramos portale Kickstarter.com.

Prieš savaitę šiame portale pradėta „Streiko“ finansavimo akcija jau sulaukė 44 rėmėjų ir surinko per 3000 litų. Tačiau lėšos filmo kūrėjoms bus pervestos tik tuo atveju, jei iki gegužės 4-os dienos filmo gerbėjai surinks dešimt kartų didesnę sumą, kitaip parama grįš aukotojams.

„Facebook“ tinkle „Streiko“ finansavimą palaikė ir kiti Vilniaus muzikinės scenos dalyviai, tarp jų – Pravda.lt apdovanojimuose Naujokų Tėvu išrinktas Vaiperis, laikomas vienu iš lietuviškos „beat“ muzikinės scenos lyderių.

„Režisierius Romas Zabarauskas sukūrė galingą scenarijų apie rytų Europos beat/bass muzikinę sceną ir kultūrinę korupciją Vilniaus mieste. Mums reikia tarptautinės paramos, kad tai įgyvendintume“, – muzikos kūrėjas kreipėsi į savo gerbėjus anglų kalba. Prisidėti prie filmo šmaikščiai paragino ir choreografas Denisas Kolomyckis: „Pats laikas ištuštinti savo pinigines ir pinigus dovanoti Menui.“

Režisierius Romas Zabarauskas patvirtino, kad Jazzu vaidins jo naujame filme. „Taip, labai džiaugiuosi, kad Justė sutiko vaidinti. Mero sekretorė – tikrai labai nedidelis, bet išraiškingas vaidmuo. Juk sekretorė viską stebi ir žino mero veiklos būdus, gali vieną dieną ir nesusivaldyti...“

„Streikas“ pasakos apie juodaodį DJ‘ėjų Luke (aktorius Ebeneezer Sowah), kuris per savo 21-ą gimtadienį sužino apie turtingų tėvų nuslėptą močiutę iš Lietuvos. Atvykęs į Vilnių, Luke įsimyli maištingą lietuvę Martą (aktorė Vilma Kutavičiūtė) ir susižavi jos draugais, lietuvių elektroninės muzikos „beatmaker‘iais“ bei jų homoseksualiu vadybininku Andy (aktorius Šarūnas Zenkevičius). Gavęs iš Vilniaus mero netikėtą pasiūlymą vadovauti naujam elektroniniam muzikos klubui, Luke sutinka; tačiau ar pasiūlymas nepasirodys klastingas?..

„Streikas“ paremtas faktais iš tikro Lietuvos klubinės muzikos scenos gyvenimo. R.Zabarausko scenarijų konsultavo britų DJ‘ėjus Mark Splinter, kuris taip pat bus atsakingas už filmo garso takelį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius