Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Darius Kasparaitis nusprendė – jis su šeima paliks Švediją ir gyvens Majamyje

Buvęs profesionalus ledo ritulininkas Darius Kasparaitis jau kurį laiką savo namais laikė Stokholmą. Trumpam šiuo metu į Lietuvą grįžęs žinomas vyras patikino, kad neketina vadovauti subyrėjusiai šalies ledo ritulio federacijai. Ir išties, jau artimiausiu metu D.Kasparaitis negalės grįžti į gimtinę taip dažnai kaip iš Švedijos, mat jis priėmė sprendimą su mylimąja ir vaikais persikelti gyventi į JAV.
Darius Kasparaitis
Darius Kasparaitis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Tiesa, kad išsikraustome į Majamį. Manau, tai įvyks jau spalio mėnesį. Veikiausiai dėl to neketinu ir sieti darbo planų su Lietuva. Kita vertus, net jei gyvenčiau Švedijoje, būtų sunku čia dirbti“, – portalui Žmonės.lt sakė 39-erių D.Kasparaitis.

Jis prisipažino, kad jau mėgina parduoti turimą butą Stokholme. „Parduodame butą, bet mūsų vaikams skirtų drabužių kompanija „Livly“ ir parduotuvė miesto centre lieka. Mėginsime plėstis ir pradėti veiklą Amerikoje“, – tikino žinomas vyras.

Tris vaikus su dabartine mylimąja, 28-erių buvusia švedų krepšininke Lisa Carrol turintis D.Kasparaitis pastaruoju metu, kaip pats sakė, dirbo tik tėčiu ir šeimos vyru. Be auklės apsieinantis Darius išmoko pats vienas tvarkytis su trimis mažais vaikais, kuriuos prižiūri, kol Lisa dirba. Taip pat jis rūpinasi dalimi jųdviejų verslo reikalų ir oficialiai yra kompanijos „Livly“ viceprezidentas.

Livlyclothing.com nuotr./Lisa Carrol
Livlyclothing.com nuotr./Lisa Carrol

Nors D.Kasparaitis detaliai nepasakojo, kodėl nutarė palikti Stokholmą, tačiau prisipažino, kad miestas jam patinka tik kai būna geras oras, nedžiugina ir švediškos kainos. Majamyje laukia jo turimi erdvūs apartamentai, saulė ir šiluma. Sportininkas ir anksčiau ten vis nuskrisdavo mėnesiui ar keliems.

D.Kasparaičio dvynukėms Liv ir Lilly šių metų rugsėjį sukaks ketveri. Mergaičių garbei jiedu su L.Carrol, kurią jis vadina žmona, savąją vaikiškų drabužių liniją pavadino „Livly“. Dvynukės lietuvio dukterys laisvai kalba anglų ir švedų kalbomis, o jauniausiam buvusio sportininko sūnui Marley Jonui rugpjūtį sukaks dveji. Ledo ritulininkas turi ir 15-metę dukrą Elizabeth Marią, kurios susilaukė su buvusia Rusijos manekene Irina Kuznecova.

Anksčiau žurnalui „Žmonės“ D.Kasparaitis jau yra nuoširdžiai pasakojęs, kad didžiausias jo darbas – būti tėčiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius