Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dukros sulaukęs Mantas Stonkus: „Tiems, kurie dar nėra tėčiai, linkiu greičiau patirti tą jausmą“

Šeimos pagausėjimu džiaugiasi aktoriaus Manto Stonkaus ir jo žmonos Indrės pora – jiedu ankstų penktadienio vakarą susilaukė dukros.
Indrė ir Mantas Stonkai
Indrė ir Mantas Stonkai / Vigantas Ovadnevo nuotr.

„Jaučiamės super, viskas gerai, visi laimingi“, – žvaliai portalui Žmonės.lt sakė M.Stonkus. Jis tiksliai įsiminė net dukros gimimo minutę – 16.52 val. Mažylė gimė didelė, net 56 cm ūgio ir 4 kg svorio.

Aktorius tikino, kad kol kas jiedu su žmona nori palaikyti dukros vardą paslaptyje. Pirmąsias tėvystės valandas jau nugyvenęs M.Stonkus su džiaugsmu kalbėjo apie naują patirtį. „Koks jausmas laikyti ją rankose? Kiekvienas tėtis supras, to nenupasakosi žodžiais. O tiems, kurie tėčiais dar netapo, linkiu tai greičiau patirti“, – kalbėjo jis.

Dar ketvirtadienį aktorius M.Stonkus „Facebook“ tinkle buvo išpublikavęs svajingai į tolį žvelgiančios nėščios žmonos nuotrauką, prie kurios užrašė „Gandrų belaukiant!“. Ką gi, akivaizdu, kad pora gandus prisišaukė išties operatyviai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius