-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egidijus Dragūnas iš „Pure Future White“ rengėjų sieks prisiteisti 151 tūkst. litų

Egidijų Dragūną-Selą supykdė šokių muzikos šou „Pure Future White – Arena show 2012“ organizatoriai, kurie renginio reklamoje skelbė, kad gegužės 19 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje be kitų atlikėjų koncertuos ir grupė „Sel“.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Anot E.Dragūno, minėto šou organizatoriai grupės vardą neteisėtai naudoja renginio reklamai, todėl atlikėjas ketina iš jų prisiteisti 151 tūkst. litų. Bilietus į renginį platinančios bendrovės „Tiketa“ interneto svetainėje antradienio vakarą vis dar buvo rašoma, kad „Sel“ „Žalgirio“ arenoje pasirodys gegužės 19 dieną, 23 valandą.

„Taip, į mane renginio organizatoriai kreipėsi ir pasiūlė koncertuoti, bet šįmet rengiu „Sel“ 20-mečio koncertų turą, tad šio pasiūlymo atsisakiau. Jie daro viską, kad tik parduotų bilietus. Padaviau juos į teismą. Tai – principo reikalas“, – portalui lrytas.lt sakė E. Dragūnas.

Organizatoriai skelbia, kad „Pure Future White – Arena show 2012“ pretenduoja tapti didžiausiu bet kada vykusiu baltos spalvos renginiu Baltijos valstybėse. Renginys esą truks 8 valandas, bilietų kainos siekia nuo 45 iki 226 litų.

Anksčiau buvo skelbta, kad „Pure Future White – Arena show 2012“ renginyje koncertuos ir garsusis šokių muzikos guru iš Kanados Deadmau5 (tikrasis vardas – Joelis Zimmermanas), tačiau vėliau paaiškėjo, kad į house stiliaus prodiuserio ir didžėjaus koncertinį gastrolių grafiką Kaunas net neįtrauktas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius