Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erotinis išbandymas Jonui Nainiui-Jovani – Palangoje pavirsti vaisiniu tortu

„Zip FM“ radijo laidos „Radistai“ vedėjas Jonas Nainys-Jovani, vasarą su kolegomis leidžiantis pajūryje, gavo netikėtą ir erotišką išbandymą – virsti vaisiniu tortu.
Jovani tortas
Jovani tortas / Stopkadrai iš Youtube.com

Kortelę su šia užduotimi išsitraukęs vaikinas pagrindinėje Palangos A.Basanavičiaus alėjoje turėjo pasirodyti vienomis trumpikėmis. Vėliau ant suoliuko gulinčio Jono krūtinė buvo apipurkšta grietinėle ir apkaišyta įvairiais vaisiais.

Ant suoliuko gulintis Jonas ir laukiantis burna nuo jo vaisius ir grietinėlę nuvalgysiančių merginų – tai  lyg kadras iš erotinio filmo, tačiau poilsiautojai Palangoje pasirodė ne tokie jau ir drąsūs. Vienintelė moteris pribėgo ir dantimis sugriebė ant radijo laidų vedėjo krūtinės gulinčią vynuogių kekę ir ja dar perbraukė vaikinui per veidą. Kiti praeiviai kukliai nurankiojo vaisius nuo Jono kūno, o grietinėlė tiesiog ištirpo.

Tai jau ne pirma intriguojanti užduotis, kurią turi atlikti vienas iš radijo laidos „Radistai“ vedėjų. Pavasarį radistas Modestas Švoba, pralaimėjęs lažybas J.Nainiui, sostinės senamiesčio gatve turėjo bėgti intymią vietą prisidengęs tik briedžiuku, o lažybas laimėjęs Jonas turėjo pasirodyti kultūrizmo čempionate ir pademonstruoti savo raumenis.

VIDEO: BO iššūkis II - Jovani tortas | ZIP FM vasaros sezonas Los Palangeles | Bo pliazas | BarBar'a |

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius