Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Freaks On Floor“ vokalistas Justinas Jarutis įsiamžino su kino legenda Johnu Malkovichiumi

Geriausia įmanoma ketvirtadienio vakaro staigmena – susitikimas su garsiuoju aktoriumi Johnu Malkovichiumi akis į akį. Tokia laimė teko grupės „Freaks On Floor“ vokalistui Justinui Jaručiui.
Johnas Malkovichius ir Justinas Jarutis
Johnas Malkovichius ir Justinas Jarutis / Asmeninio archyvo nuotr.

Nors pabendrauti su kino legenda J.Jarutis spėjo vos akimirką, vaikinas tikino besidžiaugiantis tokia patirtimi. „Sutikau jį prie Vilniaus mokytojų namų kiemelio. Prasilenkėme. Šiaip nedarau tokių dalykų – nesifotografuoju su garsenybėmis. Tai atrodo šiek tiek juokinga, juk reikia ir juos gerbti, jų laisvalaikį. Bet supratau, kad gali būti, kad Johno Malkovichiaus daugiau nepamatysiu, tai nubėgau atgal ir paklausiau, ar galiu kartu nusifotografuoti“, – pasakojo muzikantas. Anot jo, su moterimi ėjęs aktorius dėmesiu nenusistebėjo. „Atsakė, na, OK. Nesupyko ir neįsižeidė, atsisveikindamas pasakiau, kad džiaugiamės jo viešnage“, – sakė Justinas.

„Freaks On Floor“ vokalistas teigė nusprendęs ilgiau garsiojo J.Malkovichiaus netrukdyti ir dialogo nevystyti. „Užteko, kad jis buvo šalia, kad jį pamačiau. Šį aktorių vertinu dešimčia balų. Filmų su juo esu matęs ne vieną ir ne du. Tiek brolių Coenų filmuose, tiek kitose juostose J.Malkovichius, mano nuomone, tobulas aktorius. Jis gali vaidinti labai rimtą, žiaurų ir tuo pačiu juokingą herojų. Man jis – vienas pačių geriausių. Susitikimas su juo man buvo itin gera vakaro pradžia“, – šypsojosi J.Jarutis.

Lietuva užsienio svečiams patinka

57-erių J.Malkovichius Vilniuje filmuojasi italų režisieriaus Gabriele Salvatoreso filme „Sibirietiškas auklėjimas“ (angl. Siberian Education“). Anksčiau žiniasklaida jau pranešė, kad po darbų filmavimo aikštelėje aktorius nesibodi pavaikštinėti Senamiesčio gatvėmis. „Sibirietiško auklėjimo“ filmavimo darbai sostinėje vyksta nuo rugsėjo 5-osios, nors konkrečios filmavimo vietos kruopščiai slepiamos. Lietuvoje juosta filmuojama bendradarbiaujant su kompanija „Nordic productions“. Jos prodiuserė Milda Leiputė teigė, kad užsieniečiai susižavėję Vilniumi ir tuo, ką čia rado – profesionalumą ir geras darbo sąlygas.

Beveik visas „Sibirietiško auklėjimo“ filmavimas vyks Vilniuje. Filmo siužetas nukels 1985–1995 metų Padniestrę – nepripažintą respubliką, oficialiai laikomą Moldovos dalimi. Juostoje bus pasakojama apie Padniestrės nusikaltėlių gyvenimą. Būtent J.Malkovichius atliks senelio Kuzios, auginančio anūką Kolymą ir mokančio jį „doro nusikaltėlio“ moralės vaidmenį. Kolymo vaidmuo filme patikėtas lietuviui Arnui Fedaravičiui. Šis 20-metis vaikinas Lietuvos kino mėgėjams ir profesionalams kol kas nepažįstamas, jis nėra profesionalus aktorius.

Garsus amerikiečių kino aktorius J.Malkovichius yra filmavęsis tokiuose filmuose kaip „Perskaityk ir sudegink“, „Transformeriai: tamsioji mėnulio pusė“, „Laumės vaikas“ su Angelina Jolie,  „Eragonas“. 1999-aisiais buvo sukurtas filmas „Būti Džonu Malkovičiumi“ (angl. „Being John Malkovich“). Šioje juodojoje fantastinėje komedijoje J.Malkovichius vaidino netikrą savo paties versiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius