-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į konkursą „Mis Pasaulis“ išvykstanti Ieva Gervinskaitė: turiu daug mylimųjų

Pirmadienio rytą spaudos konferencijoje „Mis Lietuva 2011“ Ieva Gervinskaitė paskutinįkart atsakė į žiniasklaidos klausimus – mergina trečiadienį išvyksta į Didžiojoje Britanijoje, Londone vyksiantį grožio konkursą „Mis Pasaulis“. Ieva taip pat pademonstravo savo talentą – sugrojo kūrinį, kurį atliks konkurso scenoje.
Ieva Gervinskaitė
Ieva Gervinskaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pieš lapkričio 6 dieną vyksiantį konkursą Ieva tikina gyvenanti įvairiais jausmais: iš ryto merginą apninka panika, vakarop – užplūsta džiaugsmas.

„Labai laukiu, nes tai bus nauja patirtis. Manau, kad viskas bus gerai, jaučiuosi rami“, – patikino ji. I.Gervinskaitė teigė į konkursą važiuojanti ne tik dalyvauti, bet ir gerai pasirodyti ir, galbūt, laimėti.

Ieva sako esanti pranašesnė už kitas konkurso dalyves nebent tuo, kad jaučiasi rami, pasitikinti savimi, nors kartais ir jaučia paviršinį drebuliuką.

Turiu daug mylimųjų – tai mano šeima ir draugai. Jei klausiate apie tą vienintelį, tai jo nėra.

„Elgsiuosi natūraliai, drąsiai. (...) Manau, kad tai pastebės žmonės“, – vylėsi ji.

Konkurso metu I.Gervinskaitei teks pačiai rūpintis savo makiažu, šukuosena. Tačiau tai, pasak konkurso dalyvės, jai nekelia nerimo – geriausiai su minimaliu makiažu besijaučianti mergina prieš konkursą iš vizažisčių gavo nemokamų grožio pamokų.

Paklausta, ar konkurso metu ją palaikys mylimas žmogus, I.Gervinskaitė nesutriko.

„Turiu daug mylimųjų – tai mano šeima ir draugai. Jei klausiate apie tą vienintelį, tai jo nėra“, – šypsojosi gražuolė. „Mis Lietuva 2011“ patikino dabar savo laiką skirianti ne pasimatymams, o ruošimuisi grožio konkursui – kepurinės šokio ir akordeono kūrinio repeticijoms. Būtent šiuos dalykus Ieva pristatys talento rungtyje.

Į Londoną mergina vežasi ne tik šešiolika kilogramų sveriantį akordeoną, bet ir du lagaminus, prikrautus puošnių suknelių, kurtų dizainerių Livijos Daugirdaitės, Liutauro Salasevičiaus, Egidijaus Sidaro bei paskolintų Kauno „Birutės“ drabužių salono. Prie suknelių I.Gervinskaitė derins dizainerės Marytės Gurevičienės kurtus papuošalus ir Rūtos Rimšelienės modeliuotus batus.

Į Londoną išvyskusi I.Gervinskaitė tradiciškai dalyvaus įvairiuose konkurso ladaros renginiuose, aukcionuose. Viename iš jų konkurso dalyvės pateiks savo šalį reprezentuojančius produktus – Ieva aukcionui ketina pristatyti namų kvepalus „Lietuvos kvapas“.

VIDEO: 2011 Contestant - Lithuania

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius