Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kad laukiasi, I.Stumbrienė slėpė netgi nuo tėvų

Keturis mėnesius besilaukianti nušalintojo prezidento Rolando Pakso dukra Inga žurnalui „Privatu“ pasakojo, kad džiugią žinią sėkmingai pasisekė nuslėpti ne tik nuo aplinkinių, bet ir nuo tėvų. Sužinoję, kad antrąkart taps seneliais, Ingos tėvai neslėpė džiaugsmo.
Inga Paksaitė-Stumbrienė su vyru Aivaru
Inga Paksaitė-Stumbrienė su vyru Aivaru / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Į svečius pasikvietėme ir mano, ir Aivaro tėvelius, užsakėme tortą – mažytį mūsų šeimos simbolį. Tortas buvo iš trijų dalių: Barbė – tai aš, Kenas – Aivaras ir mažytė mergytė – tai Estela. Netikėtai atnešiau ir šalia padėjau kūdikėlį. Kelias akimirkas buvo tyla ir susižvalgymas, kol pagaliau tėveliai suprato, kad mus jau gali sveikinti. Buvo ir džiaugsmo šūksnių, ir laimės ašarų“, – tikino Inga.

Moteris pirmųjų mėnesių nėštumo džiaugsmą nusprendė pasilikti sau ir savo vyrui Aivarui. Žurnalui „Privatu“ poros pažįstami prasitarė, kad Inga šįkart laukiasi berniuko, tačiau jauni tėvai to nenorėjo atskleisti. Šiuo metu Inga ir Aivaras įrenginėja kambarį būsimam kūdikėliui ir renka vardą.

„Mūsų šeimoje yra tokia tradicija: pirmam vaikui vardą daviau aš, todėl antrajam vardą išrinks Aivaras. Tačiau tikiuosi vyrą palenkti į savo pusę ir išrinkti tokį vardą, kuris patiks abiem. Kol kas jo išsakyti vardai man nepatiko“, – prisipažino Inga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius