Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Konkursas: siųsk nuotrauką ir laimėk vaidmenį naujausiame Emilio Vėlyvio filme! (N-18)

Naujo Emilio Vėlyvio filmo „Flight redirected“ draugai – portalai Žmonės.lt ir 15min.lt – skelbia konkursą: „Laimėk vaidmenį naujame Emilio Vėlyvio filme“.
Kūnas
Nuoga moteris. / 123RF nuotr.

Populiarių filmų „Zero“ ir „Zero 2” režisierius Emilis Vėlyvis liepos 23 d. pradeda filmuoti naują savo kūrinį „Flight redirected“. Režisierius ieško gražios merginos nedideliam pikantiškam vaidmeniui vienoje scenų. Jei esi graži, gali didžiuotis savo kūno formomis (ypač krūtine), moki šokti – siųsk 1–5 nuotraukas el. paštu filmas@15min.lt.

Visų pretendenčių nuotraukas sudėsime į vieną fotogaleriją. Atrinkę 10 įspūdingiausių, liepos 20 d. paskelbsime balsavimą. Nugalėtoja paaiškės liepos 23 d., 12 val. Skaitytojų balsavimu išrinkta favoritė suvaidins vienoje iš pikantiškų („topless“) Emilio Vėlyvio filmo „Flight redirected“ scenų.

Siųsdama nuotrauką konkursui jūs patvirtinate, kad esate pilnametė ir kad nuotrauka yra originali, „nepasiskolinta“ (kitaip tariant, turite teisę ją publikuoti). Publikuotos nuotraukos netrinamos.

Paskubėk ir laimėk savo trumpą, bet labai saldžią šlovės akimirką didžiajame ekrane!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius