-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lažybas pralaimėjęs Arūnas Valinskas pasiruošęs Šilutėje pasirodyti su suknele, bet tikisi Evaldo Petrausko malonės

Pralaimėtų lažybų užduoties arba pažado įgyvendinimas – garbės reikalas, o Arūnas Valinskas dažniausiai laikosi žodžio. Ypač kuomet kalba pakrypsta apie sukneles. Štai dar visi gerai atsimena, kuomet prieš ketverius metus Arūnas su suknele, bumbulais ir orkestru sveikino Edviną Krungolcą, 2008-ųjų metų Pekino olimpinėse žaidynėse iškovojusį sidabrą. Dabar išmušė Evaldo Petrausko valanda – mat Seimo narys pažadėjo užsitempti suknelę, jei boksininkas į Lietuvą parveš medalį.
Susilažinęs su Evaldu Petrausku, Arūnas Valinskas pažadėjo pasipuošti suknele, kaip 2008-aisiais, jei boksininkas grįš su medaliu.
Susilažinęs su Evaldu Petrausku, Arūnas Valinskas pažadėjo pasipuošti suknele, kaip 2008-aisiais, jei boksininkas grįš su medaliu. / BFL, 15min.lt nuotr.

Prieš pat E.Petrausko išvykimą į Londono olimpines žaidynes Seimo narys Arūnas Valinskas prižadėjo, kad, jei Evaldas iškovos kokios nors spalvos medalį, per sportininko sutiktuves Šilutėje jis surengs savo draugų koncertą. Kitas A.Valinsko pažadas buvo kur kas egzotiškesnis – jis susilažino, kad praeis Šilutės gatvėmis vilkėdamas ta pačia suknele ir mojuodamas bumbulais, kaip per TV3 sezono atidarymą. Tiesa, anuomet Arūnas varžybas pralaimėjo Marijui Mikutavičiui.

Pagaliau išaušus penktadieniui ir artėjant vakare Šilutėje vyksiančiam Evaldo Petrausko sutikimui, portalui Žmonės.lt Arūnas patvirtino – tokio sandorio būta ir jo laužyti jis neketinąs.

„Aš savo žodžių tikrai neišsižadu, tačiau esminė lažybų dalis buvo ne suknelė ar praėjimas su bumbulais. Svarbiausias pažadas – surengti sutiktuvių koncertą. Mano kolegos jau važiuoja, o aš irgi tuojau pat išjudėsiu link Šilutės“, – portalui Žmonės.lt pasakojo A.Valinskas ir pridūrė, kad rengiamame koncerte tikrai pasirodys Irena Starošaitė, Žilvinas Žvagulis, Inga Valinskienė ir Deividas Norvilas-Deivis.

Kiek aš žinau, Evaldas yra nusiteikęs žiūrėti atlaidžiai. Aš suknelę šiaip ar taip vežuosi, tačiau juk reikalingos ir šokėjos su orkestru, tad, ar aš ją užsivilksiu, priklauso nuo aplinkybių.

Nors konkretaus atsakymo – eis Šilutės gatvėmis vilkėdamas suknele ar ne – Seimo narys vengė, prasitarė tikįs, kad E.Petrauskas bus atlaidus ir suknelės užsitempti neprireiks.

„Kiek aš žinau, Evaldas yra nusiteikęs žiūrėti atlaidžiai. Aš suknelę šiaip ar taip vežuosi, tačiau juk reikalingos ir šokėjos su orkestru, tad, ar aš ją užsivilksiu, priklauso nuo aplinkybių, – juokėsi A.Valinskas. – Kita vertus, aš labai džiaugiuosi, kad suknelė tampa tarsi olimpinių medalių talismanu. Štai praėjusį kartą mes lažinomės dėl Edvino Krungolco ir Andrėjaus Zadneprovskio, o šiais metais – dėl Evaldo. Dėl medalių galima ir dar kartą su ta suknele praeiti, kad ir visą Lietuvą.“

Pirmųjų A.Valinsko ir M.Mikutavičiaus lažybų istorija

2008-aisiais metais Kalnų parke vykusiame „TV3“ naujojo sezono „Po laiminga žvaigžde“ pristatymo vakarėlyje Arūnas Valinskas ištesėjo per lažybas su Marijonu Mikutavičiumi duotą žodį. Vyrai susilažino dėl įvykusios lietuvių kovos olimpinėse penkiakovės varžybose – kuris penkiakovininkas, Edvinas Krungolcas ar Andrėjus Zadneprovskis, laimės. Laimė nusišypsojo M. Mikutavičiui, kuriam pergalę atnešė E.Krungolco iškovotas sidabro medalis.

Tuomet pralaimėjusiam A.Valinskui teko apsitempti šokėjos suknelę ir pražygiuoti su šokančiomis merginomis Kalnų parko aikštele. Po savo eisenos tiesioginio eterio metu Seimo narys M.Mikutavičiui pasiūlė naujas lažybas: jei Lietuvos krepšininkai laimės aukso medalį Pekino olimpinėse žaidynėse, jie abu viešai išsirengs nuogai. Tačiau krepšininkai, žinia, aukso nelaimėjo.

Dėkojame jums už nuomonę išsakytą komentaruose ir apklausoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius