Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Legendinės grupės „Vairas“ lyderis E.Čivinskas grumiasi dėl savo gyvybės

Jau septinta diena Kauno klinikų reanimacijoje gulintis grupės „Vairas“ vokalistas ir siela Edmondas Čivinskas kovoja dėl savo gyvybės ir laukia gyvybiškai svarbios kepenų persodinimo operacijos. Geras Edmondo draugas dainininkas Romas Dambrauskas suskubo paraginti žmones finansiškai paremti sergantį grupės „Vairas“ narį.
Grupės „Vairas“ lyderis Edmondas Čivinskas
Grupės „Vairas“ lyderis Edmondas Čivinskas / „Scanpix“ nuotr.

Kelerius metus hepatitu B sergantis E.Čivinskas klinikose atsidūrė smarkiai pablogėjus fizinei būklei.

„Padėtis sunki, reanimacijoje esame nuo ketvirtadienio vakaro“, – portalui 15min.lt patvirtino ligoninėje esanti E.Čivinsko žmona Simona.

Moteris teigė, kad visas operacijos išlaidas kompensuos Valstybinė ligonių kasa, tačiau daug išlaidų pareikalautų gydymas po jos.

„Donoro laukimas – laimės dalykas, yra ir daugiau laukiančių. Bet Edmondas šiuo metu yra tokios būklės, kad jam operacijos daryti nebūtų galima. Pirmiausia reikia stabilizuoti būklę ir sutvirtėti, kad būtų galima pakelti aštuonias valandas trunkančią operaciją“, – kalbėjo S.Čivinskienė.

„Scanpix“ nuotr./Romas Dambrauskas (kairėje) ir Edmondas Čivinskas
Romas Dambrauskas (kairėje) ir Edmondas Čivinskas

Šiuo metu šalia E.Čivinsko budi žmona Simona, aplankyti atvyko ir grupės „Vairas“ kolegos, pakaitomis pas tėtį atvažiuoja sūnus ir dukra.

„Šiandien atvažiavo būgnininkas su klavišininku, rytoj atvažiuos gitaristas. Edmondas yra lankomas draugų, prižiūrimas. Edmondas yra sąmoningas ir tai yra didelis pliusas. Jis kuria ateities planus su šviesiausiomis mintimis“, – pro ašaras sunkiai tardama žodžius sakė Edmondo žmona Simona.

Organizatorių nuotr./
Grupė „Vairas“

Dainininkas R.Dambrauskas su E.Čivinsku tikina esantis pažįstamas nuo senų laikų – savo muzikinės karjeros pradžios, o labiausiai su Edmondui susidraugavo šiam atvykus gyventi į Mažeikius.

„Jis – labai geras žmogus ir labai geras draugas, tokiems žmonėms būtinai reikia padėti“, – kalbėjo neseniai iš  Jungtinių Amerikos Valstijų grįžęs R.Dambrauskas, internetu išplatinęs laišką, raginantį pervesti pinigų į kepenų transplantacijos laukiančio E.Čivinsko sąskaitą.

R.Dambrausko teigimu, labai svarbu, kad žmonės atsilieptų į pagalbos prašymą ir padėtų  E.Čivinsko šeimai. Neatmetama galimybė, kad E.Čivinskui transplantacija gali būti atliekama ir užsienyje.

Aukoti galite: VŠĮ Mažeikių bendruomenės centras, sąskaita LT867300010086729894, mokėjimo paskirtis – Parama Edmondui Čivinskui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius