-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lino Karaliaus bare vykusias projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ dūzges aplankė policija

Sekmadienio vakarą projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ premjera, vykusi tiesioginiame eteryje, baigėsi po keturių su puse valandos. Tad pervargę nuo šokių, komisijos kritikos strėlių ir studijos prožektorių šviesos projekto dalyviai sugužėjo atsipalaiduoti į „Shiva chill bar“. Gyva muzika, šokiai ir nuotaikingos dalyvių krikštynos, matyt, papiktino Vilniaus senamiestyje įsikūrusio baro kaimynus, kurie nesismulkindami iškvietė policiją.
Dūzgių akimirka
Marius Jampolskis aiškina situaciją policijos pareigūnams. / Gretos Skaraitienės nuotr.

Dūzgės prasidėjo prieš dvyliktą ir po smagios Lauryno Šeškaus sveikinimo kalbos mikrofoną perėmė baro savininkas bei projekto dalyvis Linas Karalius. Jis taip pat pasveikino savo kolegas su sėkmingu startu bei sugalvojo, kaip juos įšventinti į šokėjų gretas. Katažinai Nemycko, Merūnui Vitulskiui, Juozui Liesiui ir kitiems projekte dalyvaujantiems pramogų pasaulio atstovams teko daryti atsispaudimus. Be to, jis kolegas apdovanojo šokėjų nario kortelėmis. Pastarosios, patikino Linas, jo bare suteiks dalyviams „padorią“ nuolaidą.

Vakarėlio metu Liepa Mondeikaitė ir Tomas Eigertas pakartojo televizijos eteryje demonstruotą aistringą bučinį. Dainininkai net nesistengė slėptis nuo fotografų, tačiau aiškiai parodė, kad bučinys – surežisuotas.

Užsuko policija

Vakarėlio linksmybes šiek tiek apkartino nepatenkinti baro kaimynai, dėl garsiai sklindančios muzikos iškvietę policiją. Atvykę pareigūnai susirinkusiems svečiams aiškino, kad sekmadienio naktį garsiai leisti muzikos nepridera ir pasiūlė bent jau užsidaryti duris. Susidariusią situaciją užglaistyti mėgino aktorius Marius Jampolskis ir muzikos prodiuseris Deivydas Zvonkus. Neilgai trukus pareigūnai paliko barą.

Tiesa, tai jau ne pirmas Lino ir kaimynų konfliktas dėl per garsiai leidžiamos muzikos. Dar mėnesio pradžioje Linui dėl tos pačios priežasties, kaimynai buvo iškvietę pareigūnus ir šie verslininkui išrašė 50 litų nuobaudą. Baro savininkas nesutiko jos sumokėti ir teisybės ieškojo teisme. Tačiau tuomet teismas nepatenkino L.Karaliaus ieškinio.

Gretos Skaraitienės nuotr./Tomas Eigertas ir Liepa Mondeikaitė
Gretos Skaraitienės nuotr./Tomas Eigertas ir Liepa Mondeikaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius