-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Patrulis“ – belangėje (atnaujinta 18.01)

„Patrulis“ Milgedas Aleksandravičius uždarytas į areštinę. Jis antradienį pats atvyko į policiją.
M.Aleksandravičius - areštinėje
M.Aleksandravičius – areštinėje / „Scanpix“ nuotr.

Naujienų portalą 15min.lt bei „Patrulių“ gerbėjus pasiekė niūri žinia. M.Aleksandravičius šiandien atsidūrė už grotų. Esą šiandien įsigaliojo teismo nuosprendis, todėl žinomas atlikėjas pats atvyko į policiją ir šiuo metu yra uždarytas areštinėje.

2007 metų gruodį Vilniaus teismas arešto bausmėmis nubaudė penkis policijos ir privačių saugos tarnybų darbuotojus, kaltintus turto prievartavimu. Tarp jų – ir buvusį sostinės policininką, grupės „Patruliai“ narį M.Aleksandravičių. Vyrukai dar 2006 metų liepą įkliuvo Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) agentams, kai bandė šantažuoti ir reikalavo pinigų iš vienos saugos tarnybos darbuotojo. STT surengė slaptą operaciją ir įtariamuosius sulaikė.

Belangėje draudžiama naudotis mobiliuoju, todėl 15min.lt M.Aleksandravičiaus pakalbinti nepavyko.

Generoliškos muzikos duetas – Algirdas Radzevičius ir Milgedas Aleksandravičius kaip grupė „Patruliai“ pirmą kartą pasirodė 2005 metais. Įrašę albumą „Ech merginos!“ 2007 metais „Patruliai“ išpopuliarėjo.

Pagarsėjo incidentais

Prieš dvejus metus rugsėjį uostamiesčio žiniasklaida pranešė, kad Baltijos jūros pakrantėje, Melnragės paplūdimyje užklimpo M.Aleksandravičiaus visureigis „Mitsubishi Pajero“. M.Aleksandravčius pareigūnams tvirtino, kad yra jų kolega ir bandė prisišaukti pagalbos. M.Aleksandravičių nubaudė aplinkosaugininkai, jis turėjo sumokėti 100 Lt baudą.

Gelbėjant visureigį į įvykio vietą atvyko „Balticum“ televizijos žurnalistas Vidmantas Beržinis, kuris filmavo įvykį. Vyras žiniasklaidai pasakojo, kad kažkas priėjo iš už nugaros, viena ranka apkabino kaklą ir ėmė smaugti, kita ranka lenkė kamerą žemyn ir sakė: „Išjunk kamerą“. Paprašytas liautis, užpuolikas nepaklausė. Šalia buvę pareigūnai vyrą atitraukė. Žurnalistas teigė, kad jį smaugė M.Aleksandravičius, tačiau pats dainininkas žiniasklaidai tai neigė.

Šių metų rugpjūtį skelbta, kad grupės „Patruliai“ nariai be eilės bandė pakliūti į keltą, keliantį iš Smiltynės į Klaipėdą. Atlikėjai su visureigiu „Toyota Land Cruiser“ važiavo juosta, skirta automobiliams su leidimais. Apsaugininkams jie aiškino neva vėluojantys į koncertą. Kelto apsaugą atlikėjų argumentai įtikino ir šie be eilės įleido juodą, tamsintais langais automobilį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius