-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Radvilo Bubelio romantiškas pasimatymas ant slidžių – ne su Mia

Atrodo, jog skandalingoje Radvilo ir Mios santykių istorijoje dedamas ne daugtaškis, bet tikras taškas. Internetinių projektų kūrėjas Radvilas Bubelis viešai prabilo apie jausmus paslaptingajai gražuolei Gintarei. Vyras neketina nuo žiniasklaidos slėpti savo asmeninio gyvenimo – interneto portalus ketvirtadienį pasiekė pranešimas spaudai apie Radvilo ir Gintarės romantišką pasimatymą ant slidžių.
Radvilas Bubelis su naująja drauge Gintare
Radvilas Bubelis su naująja drauge Gintare / „Vilnius Lifestyle“ nuotr.

Prieš savaitę pora nesidrovėjo rodyti jausmų viename iš sostinės naktinių klubų, kurio organizuotame gimtadienyje dalyvavo nemažai garsių Lietuvos žmonių. O nuvykusi į Druskininkų kurortą pora romantiškai pramogavo uždarose slidinėjimo trasose, rašoma „Vilnius Lifestyle“ išplatintame pranešime.

„Manau, kad romantiškas pasimatymas gali būti paįvairintas aktyviu sportu ir suderinamas su SPA procedūromis, o tai juk moterims labai patinka. Ideali vieta tam – Druskininkai, čia ir „Snow Arena“ ir plačiausias pasirinkimas visokiausių SPA procedūrų, galima pramogauti ir ilsėtis – tikra romantika…“, – sako Radvilas.

Nepasisekė ant parketo, pasiseks ant slidžių?

Verslininkas prisipažino, kad slidinėjimo malonumus bando tik antrą kartą gyvenime, tačiau, po nepilnos valandos pradinukų trasoje, pora jau leidosi nuo slidinėjimo trasų pažengusiems. Tiesa, Radvilo Bubelio naujoji draugė „pagavo ne vieną zuikį“, bet kompanionas visada atskubėdavo į pagalbą. Uždarose trasose temperatūra siekia tik 3 laipsnius šalčio, tad pora drąsiai bučiavosi, nebijodama nušalti lūpų, rašoma pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius