Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūta Ščiogolevaitė sužadėtuvių džiaugsmu nesidalina ir priima tik artimų bičiulių sveikinimus

Dainininkė Rūta Ščiogolevaitė (31) susižadėjo su mylimuoju Rolandu. Nors pati projekto „X faktorius“ teisėja šio fakto komentuoti nepanoro, džiaugsmingą faktą apie įvykusią jos šventę patvirtino draugai. Tiesa, panašu, kad piršlybos įvyko ne šiomis dienomis, o jau prieš kurį laiką.
Rūta Ščiogolevaitė su mylimuoju Rolandu
Rūta Ščiogolevaitė su mylimuoju Rolandu / „Scanpix“ nuotr.

Su įvykusiomis sužadėtuvėmis Rūtą pasveikino artimiausi žmonės, draugai, tarp jų ir buvusi atlikėjos vadybininkė Kristina Kaikarienė. Tiesa, atlikėja sveikinimo žodžių iš žiniasklaidos priimti neskubėjo.

„Scanpix“ nuotr./Rūta Ščiogolevaitė
Rūtos Ščiogolevaitės ranką dar rugpjūčio pabaigoje papuošė žiedelis, panašus į sužadėtuvių.

„Negaliu komentuoti žinių, kurių pati neskleidžiu ir netvirtinu. Nenoriu komentuoti gandų, bet tai ne pirmas ir ne paskutinis kartas, kai tokios žinios apie mane pasklinda“, – Žmonės.lt tikino Rūta. – Kai tai bus teisybė, tada aš ir spręsiu, ar sakyti, bet kol kas nekomentuoju.“

Tačiau portalo Žmonės.lt turimos šių metų rugpjūtį darytos nuotraukos išduoda, kad Rūta galėjo susižadėti anksčiau nei rugsėjį. Užfiksuotas jos ranką puošiantis žiedelis itin panašus į sužadėtuvių.

Saugo privatumą

Apie naujuosius santykius su Rolandu Rūta neatviravo nuo pat romano pradžios. Nors pora drauge nesirodė viešuose renginiuose, mylimasis palaikė R.Ščiogolevaitę dainininkei blogai pasijutus projekto „X Faktorius“ filmavimo aikštelėje. Tuomet aikštėn ir iškilo faktas apie jųdviejų santykius. Drauge pora yra pastebėta ir viename sostinės prekybos centrų, o praėjusį sekmadienį Rūta ir Rolandas lankėsi „Multikino“ kino centre.

„Scanpix“ nuotr./Rūta Ščiogolevaitė su mylimuoju Rolandu
Rūta Ščiogolevaitė su mylimuoju Rolandu

Tylos siena asmeninių santykių klausimu nuo žiniasklaidos dainininkė atsitvėrė po gegužę iširusio romano su vokiečių atlikėju Elvinu Dandeliu. Abu jie ne kartą buvo davę interviu Lietuvos žurnalams, dalyvavo televizijos laidose.

Iki tol R.Ščiogolevaitė artimai bendravo su šokėju Deividu Meškausku. 2006-aisiais susipažinusi pora 2008-ųjų pradžioje susilaukė sūnaus Adomo, tačiau pasuko skirtingais keliais 2010-ųjų vasarą. Dar ankščiau, 2004-aisiais, dainininkė buvo sukūrusi šeimą su oreiviu Vytautu Samarinu, tačiau santuoka netruko nė metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius