Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sandra Chlevickaitė „Mis Lietuva 2012“ renginyje pasirodė lūžusia koja

Klaipėdos „Švyturio“ arenoje pirmadienį buvo derinami paskutiniai akordai prieš vieną didžiausių metų renginių – „Mis Lietuva 2012“ finalą. Grožio kupiname konkurso finale pasirodė ir trys buvusios „Mis Lietuva“ laimėtojos – pernai karūna pasipuošusi Ieva Gervinskaitė, „Mis Lietuva 2008“ laimėtoja Gabrielė Martirosianaitė ir „Mis Lietuva 1996“ Sandra Chlevickaitė. Merginos kartu atliko kūrinį „Ar šoksi su manimi“. Deja, Sandra šokti pasirodymo metu negalėjo, mat moteris susilaužė koją.
Misių trio, (iš kairės) I. Gervinskaitė, S. Chlevickaitė, G. Martirosianaitė.
Sandra Chlevickaitė (centre) scenoje pasirodė su gipsuota koja. / A. Venskaus nuotr.

Pirmadienį Klaipėdos arenoje vykusių repeticijų metu moterį ant scenos tiesiog užnešė. Jau dvi savaites jai tenka vaikščioti su ramentais.

„Kritau savo namuose nuo laiptų, labai labai stačių. Viena koja lūžusi – lūžo padikaulis, o kitą vos paminu, nes padas sužeistas. Buvau su labai slidžiomis kojinėmis ir labai skubėjau. Kritau nuo pirmo laiptelio į apačią, praktiškai šokau. Jaučiau, kad arba galva krisiu, arba šoku. Tai ir šventės štai tokios...“ – pasakojo Sandra Chlevickaitė, „Mis Lietuva 1996“ nugalėtoja.

J. Andrijauskaitės nuotr. /Sandra Chlevickaitė koją susilaužė namuose krisdama nuo laiptų.
Sandra Chlevickaitė koją susilaužė namuose krisdama nuo laiptų.

Su gipsu moteriai teks praleisti du mėnesius. Moteris džiaugėsi, kad vaikai ją palepina ir gali patinginiauti. „Šiaip baisus apribojimas, net vairuoti negaliu. Jeigu į parduotuvę reikia moteriškų dalykų, tenka prašyti, kad kažkas atvežtų“, – sakė ji.

Gipso nesimatys

Sijonas bus ilgas labai, nieko nesimatys, – sakė S.Chlevickaitė.

Pirmadienio vakarą S.Chlevickaitės pasirodymas kartu su G.Martirosianaite ir I.Gervinskaite vyko sėdint ant garso kolonėlių. Toks pasirodymas buvo suplanuotas dar prieš kelias savaites, tad scenarijus tik nežymiai pasikeitė lūžus kojai.

„Sėdėsime ant kolonų, judėsime, turime paruošusios programą. Sijonas bus ilgas labai, nieko nesimatys, stengsimės neafišuoti ir neakcentuoti“, – kalbėjo per repeticiją kalbinta S.Chlevickaitė.

Moteris įdėmiai stebėjo ir arenoje vykusias „Mis Lietuva 2012“ finalininkių repeticijas. Pasak S.Chlevickaitės, nors ji karūna pasipuošė jau prieš daugelį metų, emocijos neužmirštamos visą gyvenimą. Esi ne antra, ne trečia – o pirma.

„Stebėjau, yra labai gražių mergaičių, tačiau lemia, ne tik išvaizda, o daug dalykų – bendravimas, išsilavinimas, bendra vidinė kultūra, bjauri, ar gera esi. Jei nemokėsi sakinio normaliai suregzti, niekas tavęs neišrinks, kokia tu bebūtum graži“, – įsitikinusi nominuota gražuolė.

J. Andrijauskaitės nuotr. /Sandra Chlevickaitę ant scenos teko užneati.
J. Andrijauskaitės nuotr. /Sandrą Chlevickaitę ant scenos teko užnešti.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius