Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su Bryanu Adamsu scenoje uždainavusi Toma Butkutė: „Pagalvojau, kad mikrofonas man iškris iš rankų“

Antradienio vakarą pasaulinio garso muzikantas Bryanas Adamsas (52) Vilniuje surengė trijų valandų trankaus roko ir baladžių fiestą. Publikai linksminantis, papokštauti nusprendė ir muzikantas. Iš maždaug 10 tūkst. susirinkusių gerbėjų jis išsirinko vieną merginą ir pakvietė ją kartu sudainuoti dainą „When you're gone“.
Bryano Adamso ir Tomos Butkutės duetas
Bryano Adamso ir Tomos Butkutės duetas / Žmonės.lt nuotr.

Laimė nusišypsojo verslo ekonomikos studentei Tomai Butkutei (21). Iš Raseinių kilusi mergina užsiropštė ant scenos ir be vargo puikia anglų kalba persimetė keliais sakiniais su atlikėju.

„Mano balsas nėra geras, bet aš moku žodžius“, – prieš pasirodymą įspėjo lietuvė. Muzikantas nepasimetė ir šmaikščiai atkirto: „Visai kaip aš.“ Publika išgirdusi šmaikštų, tačiau padrąsinantį atsakymą, ėmė kvatoti.

Po koncerto netikėtai sutikta Toma portalui Žmonės.lt pripažino, kad kopėčiomis užsiropštus ant scenos jai ėmė tirtėti kinkos ir drebėti rankos. Juk ji atsidūrė prieš tūkstančius akių šalia paties Bryano Adamso!

Kėliau ranką nesitikėdama, kad mane pakvies, o jei pakvies, maniau, tikrai neisiu. Linksma, tik dainuoti nemoku, dėl to truputį gėda.

„Užlipusi į sceną pradėjau drebėti. Paėmiau mikrofoną, pamačiau žmonių jūrą ir pagalvojau, kad mikrofonas man iškris iš rankų Šiaip dabar jau labai smagu. Kėliau ranką nesitikėdama, kad mane pakvies, o jei pakvies, maniau, tikrai neisiu. Linksma, tik dainuoti nemoku, tai dėl to truputį gėda“, – šypsojosi mergina.

Toma patikino, kad kelias dienas iki koncerto ji su draugėmis juokavusi, jog būtent per šią daina ji užsilips ant scenos ir sudainuos kartu su kanadiečių žvaigžde. „Labai keista, kad šis pokštas išsipildė“, – pripažino T.Butkutė, vis dar sunkiai galinti patikėti, kas įvyko.

Mergina pasakojo, kad koncerto dieną ją buvo aplankęs noras į jį apskritai neiti, tačiau po tokio adrenalino „lietaus“, ji visiškai nesigaili.

„Labai laukiau koncerto, tačiau ryte atsikėliau ir nuėjau pas dantistę. Ji mane labai nukankino, tai maniau, kad niekur neisiu. Bet atėjusi į koncertą, stovėdama arti scenos, jaučiausi itin gerai“, – sakė Toma, kuri bent jau už drąsą tikrai nusipelnė pagyrimo.

Jūsų dėmesiui – Tomos Butkutės ir Bryano Adamso duetas:

VIDEO: Žmonės.lt: Tomos ir Bryano Adamso duetas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius