-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Tarp parduodamų automobilių – BMW, kokį Andrius Šedžius pirko mylimajai Monikai Kvietkutei

Šiek tiek mažiau kaip prieš metus Seimo narys, verslininkas Andrius Šedžius gerokai jaunesnei mylimajai Monikai Kvietkutei padovanojo naujutėlaitį baltą penktosios klasės automobilį BMW. Pirkinį 35-erių A.Šedžius užrašė savo vardu, tačiau juo naudojosi 19-metė mergina.
Andrius Šedžius ir Monika Kvietkutė
Andrius Šedžius ir Monika Kvietkutė / BFL/Mindaugo Vaičiulio nuotr

15min.lt skaitytojas atkreipė redakcijos dėmesį, kad transporto skelbimų portale Autoplius.lt parduodamas automobilis, kuriuo važinėjosi M.Kvietkutė. Nurodytame skelbime siūlomo balto penktos klasės BMW registracijos data atitinka A.Šedžiaus dovanos pirkimo datą. Parduodamas automobilis yra su mechanine pavarų dėže. Vos nupirkęs mylimajai BMW, verslininkas teigė specialiai užsakęs būtent tokią pavarų dėžę, mat mergina tuo metu vairuotojo pažymėjimą turėjo vos kelias savaites.

Metų senumo automobilį parduoda Šiauliuose registruota bendrovė „Manukas“, kuriai vadovauja A.Šedžiaus tėvas Alvydas Šedžius. 15min.lt šaltinių „Regitroje“ žiniomis, parduodamas BMW yra pirktas lizingu ir priklauso bankui „Nordea“.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Andrius `edžius ir Monika Kvietkutė
Andrius Šedžius ir Monika Kvietkutė

Atvirauti apie automobilį nepanoro

„Negi dabar turiu atsiklausti žurnalistų, ar galiu parduoti automobilį? Iš tikrųjų tai yra mano asmeninis reikalas ir aš pats priimu sprendimą, ką man daryti – ar parduoti, ar pirkti kitą. Nesiruošiu duoti ataskaitų, ką ketinu veikti su savo automobiliais ar kitokia nuosavybe“, – kategoriškas buvo A.Šedžius. Jis sakė negalįs nei patvirtinti, nei paneigti, kad parduodamas automobilis priklauso jam.

Vos nupirkęs baltąjį BMW ir perleidęs jį naudoti M.Kvietkutei, A.Šedžius prieš metus buvo kur kas atviresnis. „Monika galės vaikus nuvežti į mokyklą ar darželį ir nuvažiuoti sutvarkyti įvairių buities reikalų“, – tąsyk kalbėjo A.Šedžius.

LNK nuotr./Monika Kvietkutė ir jos mylimojo automobilis
LNK nuotr./Monika Kvietkutė ir jos mylimojo automobilis

Liepą planuotas vestuves atidėjo

Nors A.Šedžiaus ir M.Kvietkutės vestuvės turėjo vykti liepos 16-ąją, politikas pranešė jas atidedantis metams. Vėliau pasirodė žinių, kad šiemet mokyklą baigusi mergina nutarė pasilikti studijuoti gimtuosiuose Šiauliuose. Šio miesto universitete Monika mokosi viešojo administravimo. Kaip anksčiau pranešė Superlt.lt, politiko sužadėtinė patvirtino, kad dabar gyvens kartu su A.Šedžiumi. „Taip, planuojame gyventi kartu“, – sakė ji. Poros sužadėtuvės įvyko šių metų vasarį.

Ar parduodamas automobilis galėtų reikšti vėstančius poros santykius, o gal A.Šedžius tiesiog nutarė jį pakeisti naujesniu? Kol kas nebuvo preteksto manyti, kad jųdviejų su Monika santykiai būtų įtempti. Rugsėjo pirmąją pora kartu lankėsi vienoje televizijoje, kur nevengė pasakoti apie gyvenimą ir ateities planus.

Žemiau pateikiame parduodamo automobilio BMW skelbimą:

15min.lt/Parduodamas baltas penktosios klasės BMW
Parduodamas baltas penktosios klasės BMW

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius