Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

T.Ė.T.Ė. apdovanojimuose traumą patyrusiam „Mandragoros“ lyderiui operuota kelio girnelė

Šeštadienio vakaras metalo grupei „Mandragora“ buvo kontrastingas: nors muzikantai džiaugėsi pergale apdovanojimuose tapę Metų metalo grupe, tačiau netrukus po šios žinios grupės lyderis Rimas Ganseniauskas patyrė traumą. Paaiškėjo, kad nuo scenos nukritusiam vyrui prireiks kelio girnelės operacijos.
Grupės „Mandragora“ lyderis Rimas Ganseniauskas patyrė skaudžią traumą
Grupės „Mandragora“ lyderis Rimas Ganseniauskas patyrė skaudžią traumą / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

Apie tai Žmonės.lt informavo grupės vadybininkas Romanas Sonkinas. Jo žiniomis, R.Ganseniauskui smegenų sukrėtimas nenustatytas.

„Kiek žinau, jam kaip tik dabar operuos kelio girnelę. O šiaip viskas gerai. Gyvens“, – grupės gerbėjus nuramino R.Sonkinas. Sekmadienį, apie 19 val., operacija buvo sėkmingai atlikta.

Kovo mėnesį 40 metų gimtadienį švęsiantis, lietuvių kalbos mokytoju dirbantis R.Ganseniauskas traumą patyrė po žinios, kad jo grupė T.Ė.T.Ė. apdovanojimuose buvo pripažinta geriausia tarp Lietuvos metalo grupių. Džiugiai nusiteikęs gitaristas apdovanojimų metu nuo scenos nėrė į žiūrovų minią, tačiau, šiai prasiskyrus, nukrito ant grindų.

„Tokių atvejų kitoms grupėms pasitaiko, bet gana retai. Rimui taip nutiko pirmą kartą“, – kalbėjo grupės vadybininkas.

Pasak R.Sonkino, dėl šio incidento greičiausiai kalta į renginį susirinkusi itin marga publika, kuri nežino, kaip elgiamasi metalo koncertuose.

„Sunku pasakyti, kas kaltas. Galbūt Rimas tiesiog neįvertino, kad tame renginyje buvusi publika nėra ta, prie kurios „Mandragora“ yra labiausiai pratusi – tai nebuvo metalo gerbėjai. Jis nepagalvojo, kad žmonės gali tiesiog išsiskirstyti ir jis nukris ne ant rankų, o tiesiog ant grindinio“, – teigė grupės vadybininkas.

VIDEO: Epic dive from stage - (T.E.T.E alternatyvios muzikos apdovanojimai)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius