Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 24 /16:12

Tiesioginiame radijo eteryje nuogai išsirengė laidų vedėjai Skaiva Jasevičiūtė ir Gintas Vaičikauskas

Penktadienio popietė radijo stotyje M-1 buvo išties karšta: tiesioginiame eteryje išsirengė laidų vedėjai Gintas Vaičikauskas ir Skaiva Jasevičiūtė. Socialiniame tinkle „Facebook“ po laidos vedėjų nuotrauka balsavę gerbėjai Skaivai ir Gintui nepaliko kito pasirinkimo.
Gintas Vaičikauskas ir Skaiva Jasevičiūtė
Gintas Vaičikauskas ir Skaiva Jasevičiūtė / Stop kadras

Socialiniame tinkle „Facebook“ radijo stoties M-1 paskyroje 12 val. atsirado paraginimas klausytojams. Jie buvo raginami po nuotrauka spausti „like“ („patinka“ – liet.). Vienas tūkstantis paspaudimų prilygo vienam nusimestam radijo stoties vedėjų drabužiui ar aksesuarui.

„Radioekrano Penktadienis! Šį kartą išbadymas ir Skaivai su Gintu, ir Jums: pažaisime iš nusirenginėjimo, kaip senais gerais laikais. Kas kartą šiai nuotraukai surenkant po 1000 „like“ Gintas su Skaiva nusimes po vieną daiktą nuo savęs. Pažiūrėsim ar jūs pajėgūs juos nurengti! Visa tai galite stebėti per M-1 tiesioginę transliaciją internete!“ – skelbė užrašas po Skaivos ir Ginto nuotrauka.

Programos „Radioekranas“ vedėjų duetas negalėjo patikėti, kad laidos pabaigoje studijoje sėdės nuogut nuogutėliai ir juos tiesioginės transliacijos internetu metu galės matyti visa Lietuva.

Skaiva ir Gintas klausytojams pažadėjo, kad minėtai nuotraukai surinkus 10 tūkst. „like“, jie abu liks sėdėti be drabužių. Likus dviems minutėms iki transliacijos pabaigos rezultatas pranoko lūkesčius – po nuotrauka buvo sulaukta gerokai daugiau nei 10 tūkst. paspaudimų.

„Aš nusiimu laikrodį, nes jį dar turiu...“ – atsiduso Gintas.

Stop kadras/Gintas Vaičikauskas ir Skaiva Jasevičiūtė iasirengė tiesioginio eterio metu
Gintas Vaičikauskas ir Skaiva Jasevičiūtė

„O ką man dabar daryti?“ – desperatiškai klausė vien tik su kelnaitėmis ir liemenėle studijoje sėdinti S.Jasevičiūtė.

Po minutėlės laidų vedėjai nusiėmė ir paskutinius drabužius: sėdėdama ant kėdės Skaiva nusimovė kelnaites, o vėliau, nusisukusi nuo filmavimo kameros, laidų vedėja nusisegė ir liemenėlę. Tuo momentu Skaivos kolega Gintas džentelmeniškai nusuko akis į šoną.

Skambant LMFAO hitui „Sexy And I Know It“, su savo trumpikėmis kuriam laikui „atsisveikino“ ir pats Gintas Vaičikauskas. Šį laidų vedėjų akibrokštą studijoje tiesiogiai transliavusi kamera netrukus mikliai buvo nusukta į šoną.

Buvo nejauku ir keista

Žmonės.lt po laidos pakalbinta S.Jasevičiūtė teigė, kad tikėjosi, jog ši „Radioekrano“ transliacija bus labai populiari, tačiau tokio didžiulio dėmesio nesitikėjo.

Patikėkit, seniai buvau nusimovusi kelnes daugiau nei prieš vieną žmogų.

„Panašias užduotis darome jau ne pirmą savaitę: Gintas jau kartą lakavosi nagus, dėvėjo pėdkelnes, aš piešiau sau barzdą, Gintui darėme vakarinį makiažą. Kas kartą sulaukdavome vis daugiau vadinamųjų „like'ų“ ir vis daugiau tiesioginės transliacijos žiūrovų, tačiau, kad šįkart sulauksime daugiau nei 10 tūkstančių balsų – netikėjome. Manėme, kad per kelias transliacijos valandas maksimaliai „like“ paspaudimų bus apie 6–7 tūkstančius. Tačiau gavome per nosį“, – juokėsi Skaiva.

S.Jasevičiūtė teigė neprisimenanti, kieno – jos ar Ginto – idėja buvo nusirengti už „like“ paspaudimus. Pasak laidų vedėjos, ši mintis sklandė jau senokai, tačiau buvo realizuota tik dabar. Radijo stoties striptizą, S.Jasevičiūtės žiniomis, tiesiogiai internetu stebėjo apie 11 tūkstančių žmonių.

„Patikėkit, seniai buvau nusimovusi kelnes daugiau nei prieš vieną žmogų, nebent tai būtų medikas ir seselė. Aišku, buvo nejauku, buvo keista, negalėjau visiškai atsipalaiduoti. Tačiau žinoma, tai buvo žaidimas, kuriam mes patys sugalvojome taisykles, todėl nuo jų išsisukti būtų buvę negražu. Ačiū Dievui, kad mūsų darbo vietos patogios, kur ne taip viskas matosi, kur galima pusiau palįsti po stalu“, – šypsojosi Skaiva.

Laidų vedėja teigė, kad jos ir kolegos Ginto idėją nusirengti tiesioginiame eteryje palaikė radijo stoties M-1 programų direktorius Mindaugas Stasiulis.

„Jis vaikščiojo aplinkui ir rankomis plojo. Mūsų kolektyvas mėgsta ir moka linksmintis ir dar tuo pačiu moka palinksminti kitus. Ne erotinį šou mes čia organizavome – erotikos šiame šou nebuvo visai. Tai buvo tiesiog linksmos lažybos“, – teigė Skaiva.
 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius