Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilija Pilibaitytė-Mia įkūnyti plikagalvę Sinead O'Connor sugalvojo po pranašiško sapno

Kokių tik pasaulinio garso žvaigždžių projekte „Muzikinė kaukė“ neįkūnijo Lietuvos garsiausieji dainininkai? Jie virto Franku Sinatra, Danieliumi Dolskiu, Lady Gaga, Tina Turner ir daugeliu kitų. O kai jau atrodė, kad toliau tiesiog nėra kur, projekto finalinėje laidoje Vilija Pilibaitytė-Mia (29) po pranašiško sapno visus nustebino virtusi plikagalve Sinead O'Connor.
Vilija Pilibaitytė-Mia
Vilija Pilibaitytė-Mia / Luko Balandžio nuotr.

„Šį kartą dainininkus, kuriais tapome, mes pasirinkome patys. Tiesą pasakius, pasirodydama šiose laidose, aš buvau pamiršusi, kad yra tokia nuostabaus vokalo savininkė Sinead O'Connor“, – savo pasirinkimą portalui Žmonės.lt paaiškino dainininkė.

Iš pažiūros nėra keista, kad išraiškingo vokalo savininkė Mia pasirinko ne ką mažiau stiprų vokalą turinčią Sinead O'Connor ir visų laikų hitu tapusią jos dainą „Nothing Compares 2 U“ (liet. „Niekas tau neprilygs“). Tačiau už šio pasirinkimo slypi kur kas įdomesnė istorija.

„Susapnavau tokį keistą sapną, kad projekte „Muzikinė kaukė“ aš esu ji. Aš tai priėmiau tarsi ženklą. Ta prasme, aš ilgai rinkausi, kurią dainininkę dabar turėčiau įkūnyti. Pačias geriausias jų – Whitney Houston, Celine Dion, Lady Gaga, Amy Winehouse –  aš jau buvau pasirinkusi, tad man buvo labai sunku išsirinkti kažką naujo. Susapnavau Sinead, galbūt atrodžiau ne taip kaip šiandien, ir atsikėlusi nusprendžiau, kad privalau būti ja“, – pasakojo Mia.

Kviečiame balsuoti apklausoje, ar Mia jums panaši į Sinead O'Connor (apklausą rasite žemiau, po straipsniu).

Luko Balandžio nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Luko Balandžio nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia tapo Sinead O'Connor

Atlikėja pripažino, kad dėl savo išvaizdos – plikai skustos galvos, kokią dainuodama šią dainą ir turėjo S.O‘Connor – ji baisia išgyvenusi. Net sužinojusi, kad gali nepavykti padaryti plikos galvos imitacijos ji svarstė, ar tik nenusiskutus galvos iš tiesų.

Luko Balandžio nuotr./Lidija Rasutis
Lidija Rasutis

„Aš labai jaudinausi dėl plikės. Iš pradžių, man pasakė, kad aš negaliu dainuoti šios dainos vien tik dėl plikės. Mat ją reikėjo specialiai padaryti. Aš ėmiau galvoti, kad privalau plikai nusiskusti plaukus. Vien tik tam, kad įgyvendinčiau savo sapną. Galiausiai, aš esu su plike ir plaukų nesiskutau. Tačiau vienas žmogus iš šalies pasakė: „Tu plika geriau atrodai nei su plaukais“. Taigi net nežinau, galbūt po šio projekto aš iš tiesų nusiskusiu plaukus, nes man tai labai patinka“, – mintis dėstė V.Pilibaitytė.

Luko Balandžio nuotr./Aistis Mickevičius
Aistis Mickevičius

Finalinėje laidoje dalyvavo vos keturi iš aštuonių dalyvių – Mia įkūnijusi Sinead O'Connor, Česlovas Gabalis virtęs Rodu Stewartu, juodaode Gloria Gaynor tapusi Lidija Rasutis ir Stano įkūnijęs Aistis Mickevičius. Pastarieji rungėsi dėl 20 tūkst. litų, kurių pusė atiteks smegenų kirmino hipoplazija sergančiai mažametei Urtei.

Po visų keturių finalistų pasirodymų bei naujų dalyvių – Ruslano Kirilkino, Donaldos Meiželytės, Ingos Valinskienės – pristatomojo pasirodymo atėjo laikas dalinti vietas. Lidija Rasutis šias varžytuves paliko pirmoji.

Pirmąją vietą užėmė Česlovas Gabalis, antroji vieta atiteko Vilijai Pilibaitytei-Miai, o trečioji – Aisčiui Mickevičiui.

Luko Balandžio nuotr./Česlovas Gabalis
Luko Balandžio nuotr./   Česlovas Gabalis

Trumpai apie projektą

„Muzikinė kaukė“ – Olandijoje gimęs muzikinis bei pramoginis projektas (angl. „Your face sounds familiar“). Jame rungiasi aštuoni dalyviai, kurie visą projekto sezoną renka balus ir tik jo pabaigoje, daugiausiai jų turintis dalyvis laimi pagrindinį prizą. Dalyviai, sukdami ratą su žinomų dainininkų vardais, pasirenka ką įkūnys laidoje. Nors lietuviškos televizijos žiūrovai įpratę, kad keičiasi (iškrenta, pasitraukia ir pan. – aut.past.) projekto dalyviai, šiame projekte nuolatos keisis komisijos nariai. Kiekvienas komisijos narys, vertindamas dalyvius, skiria balus nuo 4 iki 12. Maža to, kiekvienas dalyvis skiria vienam, labiausiai patikusiam, kolegai 5 balus.

Jūsų dėmesiui – legendinės airių dainininkės Sinead O'Connor daina „Nothing Compares 2 U“. O pasižiūrėję vaizdo klipą nepamirškite komentaruose įvertinti, ar Miai tinka beveik plika galva?

VIDEO: Sinead O'Connor išgarsinusi 1990-ųjų daina „Nothing Compares 2 U“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius