Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilija Pilibaitytė-Mia: „Su Radvilu išsiskyrėme visam laikui“ (papildyta vasario 26 d.)

Nors atlikėja Mia (27) buvo nusprendusi, kad šiemet nekalbės apie asmeninį gyvenimą, tačiau tokių svarbių gyvenimo pokyčių negalima nutylėti. Santykiuose su verslininku Radvilu Bubeliu (37) dainininkė Mia padėjo tašką. Visam laikui.
Vilija Pilibaitytė-Mia
Vilija Pilibaitytė-Mia / "Privatu" viršelis

Santykių krizė išaiškėjo per vakarėlį. Lietuvos pramogų pasaulyje nieko ilgai nenuslėpsi. Užteko vos vieno vakarėlio, po kurio pasklido kalbų, kad Mia ir Radvilas išsiskyrė visiems laikams.

O viskas buvo taip. Į TV3 projekto „Chorų karai“ pirmosios transliacijos proga rengtą vakarėlį atvyko ir dainininkė Mia. Tačiau įdomiausia tai, kad mergina iš pradžių jame buvo be nuolatinio savo palydovo sužadėtinio R. Bubelio. Vis dėlto vėliau pasirodė ir jis, tiesa, su bičiuliu ir dar viena šviesiaplauke. Su Mia Radvilas visiškai nebendravo. Įsimylėjėliai jautėsi tarsi nesavi, ignoravo vienas kitą.

TV3 nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
TV3 nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

Žurnalui „Privatu! + TV gidas“ pavyko išsiaiškinti, kad to vakaro Radvilo palydove buvo beveik 10 metų už jį jaunesnė Zita A. (pavardė redakcijai žinoma – red. past.). Kalbama, kad būtent dėl šios merginos ir pašlijo dainininkės bei verslininko santykiai. Esą Mia sužadėtuvių žiedą ir išmetė todėl, kad sužinojo apie galimus savo sužadėtinio santykius su kita moterimi.

Nieko nelaukdami nusprendėme susisiekti su abiem šios istorijos dalyviais ir iš pirmų lūpų sužinoti, kas iš tiesų vyksta jų gyvenime.

Mia, paklausiu be jokių užuolankų. Į tą patį vakarėlį su Radvilu atėjote atskirai. Jis su Tavimi nebendravo, tačiau maloniai šnekučiavosi su kita šviesiaplauke. Kas tarp jųdviejų vyksta?

Taip, tikrai mes tame vakarėlyje buvome atskirai. Jis laiką leido su ta mergina, kurios vardas Zita, ir dar vienu draugu.

Ar Tu pažįsti tą merginą?

Taip, aš ją žinau... Kas juos sieja, geriausiai gali pasakyti tik jie patys. Aš noriu nuo jų atsiriboti. Kiek žinau, ji tiesiog yra viena iš Radvilo vakarėlių liūčių. Ta mergina nuolatos lankosi svingerių vakarėliuose.

Ar tai reiškia, kad jūs išsiskyrėte?

Nesu nusiteikusi apie tai daug kalbėti, tačiau patvirtinsiu: taip, mes su Radvilu išsiskyrėme.

Bet jūs ką tik grįžote iš kelionės Egipte, viskas iš šono atrodė tobula... Tai tebuvo iliuzija?

Tai tebuvo bandymas sulipdyti suskilusį puodą. Bet tai padaryti nebuvo lemta... Molis buvo per kietas!

Kaip Tau atrodo, išsiskyrėte tikrai ilgam?

Ne tas žodis – mes išsiskyrėme visam laikui. Pakeičiau gyvenamąją vietą – išsikrausčiau iš Radvilo namų. Kitaip tariant, pradedu naują gyvenimą! Jis bus kitoks – paskirtas šeimai ir darbui.

Nors buvote susižadėję su Radvilu, tačiau turbūt nesuklydai nežengdama prie altoriaus...

Tai turbūt buvo protingiausias žingsnis mano gyvenime. Dėl nieko nesigailiu, tik netveriu džiaugsmu! Po skyrybų iš karto geriau pasijutau – mano širdyje ramybė.

Kas dabar yra Tavo stiprybė?

Mano sūnus, sesuo ir tėvai. Jie mane supranta ir palaiko.

V. Ovadnevo nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia ir Radvilas Bubelis
V. Ovadnevo nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia ir Radvilas Bubelis

Radvilai, ar tiesa, kad išsiskyrėte su Mia?

Žinote, kiek mes kartų skyrėmės (juokiasi). Man bent jau kol kas viskas atrodo per daug šviežia, dar nesusigaudau. Per „Chorų karų“ premjeros repeticiją mes dar buvome kartu, o po šou vykusiame vakarėlyje – jau atskirai.

Bet, mūsų žiniomis, Mia jau išsikraustė iš Jūsų būsto...

Tiesa. Mes gyvename atskirai. Mia grįžo į savo namus.

Ar norėtumėte, kad ši krizė išsispręstų ir liktumėte kartu?

Žmonės visada nori, kad santykiai gerai klostytųsi... Tiesą pasakius iki šiol nerandu priežasties, dėl kurios mes nebendraujame.

Galbūt Jūsų skyrybų su Mia priežastis yra ta, kad laiką leidžiate su kitomis merginomis? Pavyzdžiui, su mergina, kurios vardas Zita, „Chorų karų“ vakarėlyje?

Aš tą Zitą vos porą sykių matęs. Tai mano bičiulio draugė. Su ja aš laiko kartu neleidžiu.

Jeigu nebesuprantate vienas kito, gal ne veltui ir išsiskyrėte?

Greičiausiai... Nors grįžtant prie temos apie galimą mano neištikimybę, galiu pasakyti, kad tai praktiškai neįmanoma, nes mes kone 24 valandas per parą būdavome drauge. Tai kur aš galėčiau nusukti į šoną? Nebent degalinėje (juokiasi).
Galiu tik pasakyti, kad Mia yra be galo įtari ir pavydi. Visi tai žino! Bet koks nekaltas žvilgsnis būna padauginamas iš dešimties, ir tada kyla skandalas...

Kaip manote, kaip viskas klostysis toliau?

Dabar man labai nesmagu. Bet aš nei norėčiau santykių atnaujinti, nei nenorėčiau... Tik noriu paaiškinti, kuo santykiuose skiriasi pykčiai nuo skyrybų. Manau, išsiskyrimu galime vadinti tokią situaciją, kai tavo antroji pusė susiranda kitą žmogų. Aš šiuo metu kitos moters neturiu. O ar Mia turi kitą, nežinau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius