Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Živilė Vaškytė „Omnitel 1000 km lenktynėse“ stebino pagražėjusiomis kūno linijomis

Palangoje „Omnitel 1000 km lenktynėse“ pasirodžiusi žurnalistė Živilė Vaškytė (31) daugelį varžybų svečių privertė paslapčia šnibždėtis – lenktynių teritorijoje besidarbuojanti mergina demonstravo ne tik puikų stilių, bet ir išgražėjusią figūrą.
Živilė Vaškytė
Živilė Vaškytė / Mariaus Žičiaus nuotr.

Nepastebėti akivaizdžiai pagražėjusių Ž.Vaškytės kūno linijų tiesiog neįmanoma. Pati žurnalistė kalbėti apie pokyčius taip pat nesivaržo. „Buvo šalta žiema ir labai norėjosi valgyti. Supratau, kad jei taip bus toliau, bus negerai. Tada ėmiau sportuoti“, – apie pradžių pradžią pasakoja mergina.

„Sportuoju klube – turiu specialią programą, dirbu su specialistais. Ir anksčiau sportuodavau, tačiau dabar sumaniau į tai pažvelgti nuoširdžiau – matau, kaip keičiuosi ir esu tuo patenkinta“, – tikina žurnalistė.

Sporto klubas Ž.Vaškytei buvo nesvetimas ir anksčiau, tačiau ten ji lankydavosi kur kas rečiau. „Dabar kartais į sporto klubą einu kasdien, kartais – kas antrą. Būna, kad tenka ten nepasirodyti daugiau dienų, tačiau tai – ne bėda. Atsigriebsiu vėliau“, – šypsosi žurnalistė.

Man kilogramai nėra svarbūs – žiūriu, kaip jaučiuosi. Šiuo metu jaučiuosi puikiai.

Pradėjusi sportuoti mergina ėmė atidžiau vertinti ir maisto racioną. „Visi žinome, kad negalima valgyti vakarais ir panašiai, tačiau man teko imtis papildomų veiksmų. Esu didelė saldumynų mėgėja, tad pradžioje teko jų atsisakyti, vėliau – valgyti mažiau“, – pasakoja ji.

Ž.Vaškytė pripažįsta: kovoti su svoriu nebuvo lengva. „Pradžioje reikėjo valios – stebėjau save, stengiausi, žiūrėjau, kaip reaguoja organizmas. Vėliau buvo lengviau“, – pasakoja mergina ir norą sulieknėti lygina su Naujųjų metų nakties įžadais: „Žinote, čia kaip per Naujų metų naktį – pasižadi sau, kad kažką padarysi, ir padarai. Aš ir darau.“

Vis dėlto, kiek tiksliai kilogramų neteko, Ž.Vaškytė tikina nežinanti. „Man kilogramai nėra svarbūs – žiūriu, kaip jaučiuosi. Šiuo metu jaučiuosi puikiai, – šypsosi žurnalistė. – Kiti žmonės išsikelia sau tikslą – numesti konkretų kilogramų skaičių. Aš tokio tikslo neturėjau – norėjau gražiau atrodyti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius