Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyriausias pasaulio modelis 81-erių Carmen Dell'Orefice – įrodymas, kad senatvė gali būti graži

Tikra Niujorko mados savaitės žvaigžde tapo 81-erių manekenė Carmen Dell'Orefice. Solidaus amžiaus moteris ne tik dusyk pasirodė ant podiumo, bet ir sulaukė gerokai daugiau dėmesio nei keturiskart jaunesnės kolegės.
81-erių metų manekenė Carmen Dell'Orefice
81-erių metų manekenė Carmen Dell Orefice / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Senatvė
Scanpix nuotr./81-erių metų manekenė Carmen Dell Orefice
„Scanpix“ nuotr./81-erių metų manekenė Carmen Dell Orefice

81-erių niujorkietė mados pasaulyje plačiai žinoma, taip pat ji didžiuojasi vyriausio dirbančio pasaulio modelio vardu. Šįsyk C.Dell'Orefice žengė net per dviejų kolekcijų pristatymus – ankstų rytą demonstravo karamelinę, vintažinę dizainerės Norisol Ferrari pavasario/vasaros kolekcijos suknelę, o vėliau tą pačią dieną pasirodė vilkėdama modernaus dizaino drabužius per suomių prekės ženklo „Marimekko“ pristatymą. Abiejuose šou pasirodė ir kita vyresnio amžiaus gražuolė – 51-erių amerikiečių aktorė ir modelis Carol Alt.

Beveik 178 cm ūgio žilaplaukė C.Dell'Orefice ant podiumo tiesiog švytėjo, o daugelis susirinkusių sutiko, kad ši moteris – gyvas gražios senatvės įrodymas.

Viešėdama MSNBC televizijos šou „Today“ solidaus amžiaus moteris davė interviu apie jos ilgametį darbą mados industrijoje. „Nežinau, ar tai, kad dabar dirbu, gerai, ar kvaila. Tiesiog man tai patinka ir vis dar galiu tai daryti“, – sakė ji.

C.Dell'Orefice viešai pripažįsta, kad veidą nesuglebusį jai padeda išlaikyti raukšlių korekcija įvairiais užpildais, tačiau jais moteris nepiktnaudžiauja. Jau legenda modelių pasaulyje laikoma moteris savo kelią į šlovę pradėjo anksti.  Būdama tik 15-os metų, 1947-aisiais, C.Dell'Orefice papuošė žurnalo „Vogue“ viršelį, nuo tada prasidėjo jos aukso amžius.

„Manau, žmonės turi suprasti, kad įvairios šalys, tarp jų ir Amerika, tampa vyresnės. Gyvenimas egzistuoja ir po 50-ies“, – sakė žymus modelis.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius