Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 06 14

Andrius Mamontovas visą vasarą skirs koncertiniam turui, o atsikvėpti ketina Kipre

Muzikantas Andrius Mamontovas (44) niekuomet nesėdi rankų sudėjęs. Tai jis sukasi teatre, tai scenoje, o ši vasara, anot atlikėjo, bus ypač įtempta. Penktadienį, birželio 15 dieną, Lietuvoje prasideda A.Mamontovo koncertinis turas. Tiesa, su viena išimtimi – šią vasarą Andrius savo koncertą padovanos ir ištikimiems gerbėjams Kipre.
Andrius Mamontovas
Andrius Mamontovas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Kaip jau skelbiau savo „Facebooke“, šią vasarą esu suplanavęs per 20-imt koncertų. Sakyčiau, pakankamai aktyvus vasaros grafikas. Koncertinį turą pradėsiu Palangoje, šeštadienį jį tęsiu Klaipėdoje. Gerbėjams Lietuvoje koncertai vyks daugiausia pajūryje. O štai jau kitą savaitę koncertuosiu Kipre gyvenantiems lietuviams“, – apie savo darbus vasaros metu pasakojo muzikantas.

Be asmeninių koncertų, A.Mamontovas žada pasirodyti ir garsiausiuose šalies vasaros festivaliuose: festivaliuose „Galapagai/Roko naktys 2012“, „Tamsta muzika“, „Mėnuo juodaragis“, „Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimas“, folkloro bei alternatyvios muzikos festivalyje „Margos pievos“ ir festivalyje „Karklė 2012“.

Anot aktyviai dirbti vasarą nusprendusio dainininko, atostogų jis nepasigenda. O jei tiksliau, suderina darbą su poilsiu, todėl per daug dėmesio tam ir neskiria. „Aš neskirstau savo gyvenimo į darbą ir poilsį. Tai yra tiesiog vientisas nesibaigiantis procesas. Kipre po koncerto turėsiu savaitę laisvo laiko ir pailsėsiu, matyt, tuo metu. Trumpiau tariant – viskas viename“, – pripažino alternatyvios muzikos atlikėjas.

Andrius prasitarė, kad ne tik vasarą jo laukia šūsnis darbų. Jie neatslūgs ir rudenį, nes prasidėjus teatrų sezonui jis pasiners į gastroles Italijoje bei rengs koncertinį turą užsienyje.

„Nors šią vasarą koncertuosiu tik Kipre, rudenį turėsiu koncertų ir Jungtinėje Karalystėje, Airijoje, Norvegijoje, Švedijoje, Danijoje. Be to, rudenį prasidės ir naujas teatro sezonas, o su juo gastrolės Italijoje. „Hamletas“ jau yra pristatytas pagrindiniuose vasarą pasaulyje vykstančiuose festivaliuose. Pakankamai daug darbų ir šie metai man tokie ypatingi, ypač antroji metų pusė, matau, kad bus aktyvi.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius