-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2012 04 29 /21:14

Populiarusis Rusijos atlikėjas Dima Bilanas Vilniuje ant scenos prabilo lietuviškai

Sekmadienio vakarą pirmą kartą lietuviškos televizijoje eteryje savo gyvą pasirodymą su šokėjais ir muzikantų grupe surengė vienas geriausių Rusijos dainininkų Dima Bilanas. „Eurovizijos“ nugalėtojas pradėjo projekto „Lietuvos balsas“ transliaciją dainuodamas su Egidijaus Sipavičiaus mokine Ieva Zasimauskaite. Maža to, Rusijos popprincas į Ievą kreipėsi lietuviškai.
Dima Bilanas
Dima Bilanas / Luko Balandžio nuotr.

Scenoje susitikęs Ievos ir Dimos duetas atliko eurovizinę atlikėjo dainą „Never let you go“, o sužavėti gerbėjai šoko, dainavo kartu su jais ir plojo atsistoję. Pasibaigus pasirodymui Dima atsisuko į Ieva ir ištarė: „Sėkmės, Ieva!“.

Sausakimša salė, minioje šviečiantys mobilieji telefoanai, nepakeliamas karštis ir spiegiančios gerbėjos, dovanojančios gėlės – toks vaizdas pasitiko Rusijos dainininką, „Eurovizijos“ nugalėtoją Dimą Bilaną.

Sulaukę atlikėjo koncerto, vykusio po ketvirtosios „Lietuvos balso“ finalinės kovos transliacijos, Dimos gerbėjai mėgino įamžinti jo pasirodymą mobiliaisiais telefonais ir nešė gėles.

Nepaisant begalinio karščio ir beorės erdvės, tvyrojusios viso renginio metu, merginos atsistojusios šoko, dainavo ir klykė. Vienai įsiaudrinusiai gerbėjai itin pasisekė, mat Dima viduryje savo dainos jai atkišo mikrofoną ir leido padainuoti. Vietoje dainos žodžių iš merginos gerklės pasipylė euforijos pilnas klykimas. Tuo pačiu atsakė ir dainininkas.

Dima Bilanas Lietuvoje vieši nebe pirmą kartą. Savo koncertu gerbėjų širdis džiugino ir kūnus kaitino 2008 metais.

„Labai džiaugiamės, kad savo koncertinio turo grafike Dima rado laisvą vakarą „Lietuvos balsui“ ir čia atvyksta su gausia savo komanda“, – dar D.Bilano pasirodymo išvakarėse sakė projekto prodiuseris Gediminas Jaunius.

Gražių atsiliepimų apie garsųjį „Eurovizijos“ nugalėtoją, kuris sujungė Rytų ir Vakarų muzikos rinkas, negailėjo ir „Lietuvos balso“ mokytoja Violeta Tarasovienė. „Dima yra išskirtinis rusų atlikėjas. Pirmiausia dėl to, kad jis nebijo dainuoti gyvai. Ir tą daro labai gerai. Rusijos rinkoje kone visi dainuoja pagal fonogramą, todėl D.Bilaną reikia pagirti už drąsą išsiskirti“, – sakė Lietuvos scenos profesionalė.

D. Bilanas Violetą žavi dar ir dėl to, kad sugeba į savo muziką įtraukti vakarietiškų ritmų. „Vien faktas, kad Dima bendradarbiauja su geriausiu amerikiečių muzikos prodiuseriu Timbalandu, verčia juo žavėtis“, – sakė dainininkė V.Tarasovienė.

Jūsų dėmesiui – Dimos Bilano daina-laimėtoja 2006-ųjų „Eurovizijos“ dainų konkurse:

VIDEO: Dima Bilan - Never Let You Go (Russia - Final - Eurovision Song Contest 2006)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius