-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Andrius Šedžius vestuvėms suplanavo kuklias keliasdešimties tūkstančių litų išlaidas

Seimo narys Andrius Šedžius ryžosi vesti. Tačiau vis dar lieka neaišku, ar šios vestuvės – abipusės meilės pasekmė, ar tik pragmatiškas išskaičiavimas. Begalinę meilę atvirai demonstruojantis parlamentaras prasitarė nesąs visiškai tikras, ar Monika iš tikrųjų jį myli.
Andrius Šedžius su jaunąja drauge Monika
Andrius Šedžius su jaunąja drauge Monika / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Tas susižavėjimas, jis kartais praeina. Ypač jaunoms merginoms, taigi  dėl jos dar galima šiek tiek abejoti“, – laidos „Kažkas atsitiko“ žurnalistams guodėsi A.Šedžius.

Nors santuoka su pirma žmona Sandra baigėsi skaudžiomis skyrybomis, A.Šedžius tikina, kad prieš antrąsias vestuves save drąsina ir stengiasi nesibaiminti.

Parlamentaras sutinka papasakoti ir apie būsimų vestuvių detales. Kas organizuos vestuves ir kiek tūkstančių bus skirta puotai? Seimo narys dievagojasi, kad pinigais nesitaškys ir pasistengs, jog ksamata neviršytų keliasdešimties tūkstančių litų. Visus organizacinius šventės planus A.Šedžius patikėjo išrinktajai. Jos bus tokios, kokių nori Monika. Vyras pasirengęs išpildyti visus mylimosios norus.

Kokias vestuvines viltis puoselėja aštuoniolikmetė A.Šedžiaus sužadėtinė Monika Kvietkutė? Kiek svečių pakviesta į milijonieriaus vestuves? Kur ir kada jos vyks? Visos detalės – jau pirmadienį 20 val. 30 min. LNK laidoje „Kažkas atsitiko“ su Oksana Pikul ir Karoliu Sakalausku.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius