Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antano Nedzinsko vestuvės – tik blefas?

Šiandien, vasario 15-ąją, 20.30 val. TV3 laida „Žiūrim, ką turim“ aiškinsis – ar neseniai pasklidusi žinia apie Seimo nario Antano Nedzinsko vestuves yra tiesa, ar tik reklaminis triukas prieš artėjančius savivaldybių tarybų rinkimus.
Antanas ir Greta Nedzinskai
Antanas ir Greta Nedzinskai / alytausnaujienos.lt nuotr.

Įtarimus dėl netikrų vestuvių sukėlė žinia, jog pirmasis straipsnis apie parlamentaro santuoką buvo užsakytas „Alytaus naujienose“.

„Straipsnis apie A. Nedzinsko vestuves yra užsakytas ir bus apmokėtas pagal mūsų laikraščio reklamos įkainius iš Tautos prisikėlimo partijos Alytaus rajono skyriaus rinkimų sąskaitos“, –  teigė „Alytaus naujienų“ redaktorius Romas Burba.

Pasak jo, dėl  straipsnio apie A.Nedzinsko vestuves su parlamentaru buvo seniai derėtasi, o prieš pat rinkimų startą turėtų pasirodyti dar vienas jo užsakytas straipsnis.

„Tokį politinį reklaminį triuką Antanas sugalvojo ne vienas, jam padėjo vienas garsus  televizijos prodiuseris“, – prasitarė R.Burba.

„Vyriausioji rinkimų komisija kol kas netiria šio atvejo, nors duomenų, kad tai galėjo būti melagingos vestuvės esame gavę, tačiau kol nėra skundo, komisija tyrimo nepradeda“, – teigė Vyriausiosios rinkimų komisijos vadovas Z. Vaigauskas.

Jei paaiškėtų, jog A.Nedzinskas melavo rinkėjams, tada tyrimo imtusi Seimo etikos ir procedūrų komisija. Tokie veiksmai, anot Z.Vaigausko, vadinami rinkėjų apgaudinėjimu. 

„Žiūrim, ką turim“ apsilankė ir A.Nedzinsko tėvų namuose Alytuje. Seimo narys buvo užkluptas kieme valantis sniegą. 

Negavo prašymo sutuokti

Alytaus miesto civilinės metrikacijos skyriaus darbuotojai portalui delfi.lt teigė, kad šios vestuvės yra blefas. Šio skyriaus vedėja Birutė Valūnienė patvirtino, kad jokia jų skyriaus darbuotoja šios santuokos neregistravo. Moteris TV ekrane „tuokusi“ porą yra nepažįstama.

„Moteris, kuri atseit sutuokė porą, atrodė netvarkingai, jos lietuvių kalba netaisyklinga, stalas, ant kurio „jaunieji“ dėjo parašus, užtiestas antklode. Mes niekada šitaip netuokiame“, – delfi.lt sakė metrikacijos skyriuje ne vienerius metus dirbanti anonimiška išlikti norėjusi moteris.

Alytaus miesto savivaldybė nėra gavusi jokio poros prašymo sutuokti ir nėra atlikusi jokių su tuo susijusių procedūrų. Valstybiniame gyventojų registre duomenų apie santuoką nėra, o pagal galiojančius įstatymus duomenys apie sutuoktus žmones ten atsiduria tą pačią dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius