-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Artūras Zuokas laidoje prisipažins turintis politikus kompromituojančios medžiagos!

Šio sekmadienio vakarą pozytivaus humoro laidos „Myliu LT“ studijoje svečiuosis Artūras Zuokas. Meilę savo šaliai politikas, Užupio Respublikos gyventojas, bandys įrodyti balotiruodamasis į naujo miesto mero kėdę.
M. Mikutavičius ir A.Zuokas
M. Mikutavičius ir A.Zuokas / TV3 nuotr.
Temos: 1 Artūras Zuokas

„Artūrai, tu kaip mano kursiokas pasakyk – ar būsi šiandien atviras?“ – prie sienos svečią spaus Marijus Mikutavičius.

TV3 pranešime spaudai teigiama, kad gausiais krituliais Lietuvą užklupusi žiema šaltuku prispaus ir „Myliu LT“ kūrėjus. Instinktyviai, beveik kaip „Lietuvos talentų“ nugalėtojas Mikas, išmokę kalenti dantimis laidos vedėjai nuo šalčio gelbėsis šildytuvais ir prie laužo! Šildanti ir sielą raminanti ugnis atvirai išpažinčiai paskatins ryžtis ir A. Zuoką. Jis ne tik išduos politines paslaptis, bet ir pasiims į rankas elektrinę gitarą.

„Turiu planą, sugrįžti į politiką. Ir turiu gerų žinių kauniečiams“, – sakys A. Zuokas, jau per kitus rinkimus bandysiantis laimę Kaune ir kovosiantis dėl mero kėdės.

Pritaręs Marijaus minčiai, kad žemiau pulti jau nėra kur, Artūras prisipažins, kad turi kompromituojančios medžiagos beveik prieš visus politikus, ir atskleis, kaip ją panaudos. Visas politines intrigas išgirsite ateinančio sekmadienio vakarą, vasario 7–ąją, 20.00 val. tik per TV3.

Be Marijaus svečio, laidoje bus atskleistos ir šiaulietės misės nuodėmės, lyriškojo žuvėdras apdainuojančio italo Džakomo meninė siela, barakudų paspęstos pinklės Alanui Chošnau ir Rimantės Valiukaitės bei Nijolės Pareigytės nuotykiai su svetimais vyrais!

Visos savaitės paslaptys ir didžiausios šalies intrigos paaiškės „Myliu LT“ laidoje sekmadienį, vasario 7 dieną, 20.00 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius