Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Bilevičiūtę nuo minčių apie savižudybę gelbsti... seksas

Penktadienį „Auksinėje blykstėje“ viešėsiančios įžymybės bus itin atviros ir pasakos ne tik apie auksinius savo gyvenimo momentus. Užgriuvusios finansinės problemos, priklausomybė nuo svaigalų, patirtos skaudžios traumos, kurios gali nulemti karjeros pabaigą – tai tik dalis skaudžių išgyvenimų, kuriuos tenka patirti tiems žvaigždėms. Šį penktadienį garsenybės atskleis, kaip prisiverčia vėl atsistoti ir šypsotis bei kuo baigiasi kova su savimi.
Daina Bilevičiūtė
Daina Bilevičiūtė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Manyje dabar daug daugiau optimizmo. Nors niekas nepasikeitė. Nieko neturiu, – „Auksinės blykstės“ studijoje pasakojo Daina Bilevičiūtė, kuriai mesti kaltinimai dėl finansinių machinacijų. – Bet minčių apie savižudybę jau nebėra. Turiu daug mokinių, draugų, vyrų...“

Būtent šie žmonės, anot Dainos, neleidžia jai pasiduoti. Moters gyvenime atsirado dar vienas vyriškis, teikiantis jai stiprybės. Atlikėją jis sudomino ezoterika.

„Mane dabar gelbsti ne tik šis vyras su savo ezoterika, bet... bet ir ... seksas“, – sušnabždėjo „Auksinės blykstės“ studijoje Daina. Moteris patikino, kad stipriosios lyties gretos jos namuose nesumažėjo. Kaip ir anksčiau, kiekvienas vyras žino savo vaidmenį, jį puikiai atlieka ir palengvina ne tik šios įspūdingos moters kasdienybę, bet praturtina ir dvasinį pasaulį.

Ne tik Daina, bet ir kiti publikos numylėtiniai „Auksinėje blykstėje“ atskleis, kokia yra populiarumo kaina, ką tenka patirti, kai vieną akimirką būni šlovės olimpe, o jau kitą – gilioje duobėje. Ir kas jiems neleidžia pasiduoti. Visa tai – jau penktadienį, 19.10 val. ,„Auksinėje blykstėje“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius