-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Chorų karų“ finalas: Kaunas laimėjo prieš Marijampolę (papildyta nuotraukomis)

TV3 eteryje šeštadienio vakarą prasidėjo vieno populiariausių šių metų TV projektų finalas.
Renginio akimirkos
Renginio akimirkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Finale dėl žiūrovų simpatijų kaunasi Kauno šampaninis ir Marijampolės mėlynasis chorai. Raigardas Tautkus ar Edmundas Seilius? Jaunystė ar patirtis? Kas nugalės?

Projektas šeštadienio vakarą prasidėjo sveikinimais Deivui. Jam ir Renatai gimė 4 kg sūnus Emilis. Ši žinia labai nudžiugino ir renginio vedėją Vytautą Šapranauską. Visi chorai šia proga sudainavo „Su gimimo diena“.

Primename, kad nugalėtojas gaus 25 tūkst. litų, o antros vietos laimėtojas – 15 tūkst. litų. Kauno choro lyderis Raigardas Tautkus žadėjo savo laimėjimą paaukoti legendiniam Kauno zoologijos sodui. Ir pirmiausia – liūtų šeimynai.

Marijampoliečių choro vadas Edmundas Seilius žadėjo iškovotu prizu paremti Marijampolės ligoninę, Vaikų fizinės medicinos ir reabilitacijos skyrių. Taip pat šia proga mėlynasis choras balandžio 14 dieną surengs labdaros koncertą.

Kauno choras neslėpė, kad tikisi pergalės. Tuo tarpu marijampoliečiai, atlikdami Eltono Johno „Mane in England“ (E.Seilius ardėsi kaip koks rokeris), pranoko save. Rūta Ščiogolevaitė net ėmė juokauti, kur dingo Marijampolės choras, kas pakeitė Marijampolės chorą. Publika gerąja prasme šokiruota, nugalėtojas tikrai dar neaiškus.

TV3 tiesioginiame eteryje buvo paminėta ir„Žemės valanda“: studijoje trumpam užgesintos šviesos, žiūrovai švietė tik mobiliaisiais telefonais.

Finalinės dainos. Pirmieji finalinę dainą atliko kauniečiai. R.Tautkaus daina „Mano žuvis“ nuskambėjo itin galingai, o choras ne tik grojo, dainavo, bet ir atliko virtuoziškus triukus.

Edmundas Seilius pasirinko sau artimesnę stilistiką – itališką „Il Canto“.

Rezultatai. Suskaičiavus žiūrovų balsus paaiškėjo, kad Kauno choras aplenkė varžovus iš Marijampolės. Suvalkiečiai gavo 44 615 balsų, o kauniečiai – 54 180.

Prasidėjus džiaugsmo fiestai fotografuotis su nugalėtojais atėjo ir Kauno meras Andrius Kupčinskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius