Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„DiArchy kodas“ laidoje po plentvoliu besiguliantis Arvydas bandys žmonos kantrybę

Šį pirmadienį, lapkričio 10 dieną, 20.35 val. magiškos TV3 laidos „DiArchy kodas“ žiūrovai pamatys, ką gali atrodytų menkas žmogaus kūnas – Arvydas gulsis po 14 tonų sveriančiu, gatvėms tiesti naudojamu plentvoliu.
DiArchy kodas
DiArchy kodas / TV3 nuotr.
Temos: 1 „DiArchy“

Šį kartą Diana galės tik palaikyti brolį – jos vyras Virgis griežtai atsisakė leisti žmonai dalyvauti tokiame pavojingame eksperimente. TV3 laidos „DiArchy kodas“ iliuzionisto Arvydo sprendimu nesidžiaugė ir jo žmona Aurelija.

„Šis triukas man asmeniškai atrodė pats pavojingiausias. Eksperimento metu labai jaudinausi, tai tikriausiai daugiausiai emocijų kainavęs vyro pasiryžimas“, – apie pirmadienį TV3 laidoje „DiArchy kodas“ rodomą triuką pasakoja Arvydo žmona.

Plentvoliui pajudėjus ir pasiekus Arvydo kojas, Aurelija užsidengė akis – kaip pati teigia, toliau žiūrėti ji nebeįstengė. Vis dėlto norinčių pamatyti šį neįtikėtiną žmogaus ir mašinos susidūrimą atsirado nemažai. Ypač aistringai reagavo grupelė italų, tuo metu viešėjusių Trakuose ir pasiprašiusių leisti viską stebėti iš arti. Pribėgę prie pat volo, kad įsitikintų, jog tai ne apgaulė, jie garsiais šūksniais reiškė nuostabą dėl nematyto reginio.

Pavojingas eksperimentas magijos ir ekstremalių triukų laidoje „DiArchyi kodas“ – pirmadienį, lapkričio 10 dieną, 20.35 val. tik per TV3.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius